In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Leid een team van monteurs bij correctieve storingen en onderhoudswerkzaamheden
 • Optimaliseer werkmethoden en adviseer de productieafdeling over technische aspecten en aanschaf van nieuwe middelen
 • Werkzaam in een gloednieuw pand met hightech machines

De organisatie

Hier ga je aan de slag

In 1956 zag deze organisatie het levenslicht en begonnen ze met het produceren van ophangsystemen. Maar zoals een goed verhaal zich ontvouwt, heeft deze organisatie zich ontwikkeld en is ze vandaag de dag dé producent van complete CV-installaties. In één van de modernste productiefaciliteiten van Nederland werken binnenkort enthousiaste medewerkers vol passie aan de productie van de meest duurzame waterslagketels. Bij deze organisatie draait alles om vooruitgang en ze omarmen dan ook volop nieuwe technologieën.

De producten van deze organisatie vinden hun weg naar particulieren, kantoorpanden en industriële omgevingen. Je zult versteld staan hoe vaak je in aanraking komt met de producten die jij binnenkort mede helpt te produceren. Het bedrijf is in 2021 verhuisd naar een fonkelnieuwe en adembenemende hightech productielocatie. Op de productievloer staan maar liefst 5 geautomatiseerde lijnen waarop ketels en vaten worden vervaardigd.

De functie

Dit ga je doen

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Werkvoorbereider Technische Dienst. In deze rol ben je de drijvende kracht achter het soepel functioneren van het geavanceerde machinepark en speel je een cruciale rol in het aansturen van onze monteurs bij correctieve storingen en onderhoudswerkzaamheden. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: 

 • Het operationeel leiden van het team van monteurs, waarbij je hen begeleidt en ondersteunt tijdens hun werkzaamheden. Je houdt toezicht op correctieve storingen en zorgt ervoor dat het onderhoud op rolletjes verloopt, zodat ons machinepark altijd in topconditie is.
 • Als Werkvoorbereider Technische Dienst draag je ook zorg voor het voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving met betrekking tot keuringen en inspecties. Het nauwkeurig documenteren van alle benodigde rapporten voor deze keuringen en inspecties is een belangrijk aspect van jouw functie.
 • Een essentiële taak van jou is het analyseren van opdrachten, waarbij je een duidelijk overzicht krijgt van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Op basis hiervan stel je de jaarlijkse onderhoudsplanning op en zorg je ervoor dat deze goed wordt opgevolgd.
 • Je werkt ook nauw samen met Engineering om de technische mogelijkheden van ons machinepark te beoordelen en te communiceren. Dit stelt ons in staat om steeds te blijven innoveren en onze productieprocessen te optimaliseren.
 • Naast jouw technische expertise, zal jouw advies en ondersteuning van onschatbare waarde zijn voor de productieafdeling. Je helpt hen bij het optimaliseren van werkmethoden en adviseert over de aanschaf van nieuwe productiemiddelen en besturingsprogrammatuur. Daarnaast heb je een scherp oog voor producttechnische aspecten van zowel bestaande als nieuwe producten.
 • Om jouw taken met succes uit te voeren, werk je samen met verschillende interne afdelingen en deel je technische informatie. Je zorgt ervoor dat de juiste gereedschappen worden besteld of aangeschaft en stemt dit af met de betreffende afdelingen.
 • Als Werkvoorbereider Technische Dienst heb je ook de verantwoordelijkheid om te bepalen welke machines en gereedschappen worden gebruikt voor de diverse bewerkingen. Jouw expertise en inzicht zullen een belangrijke rol spelen in het efficiënt laten verlopen van onze productieprocessen.
 • Tot slot, ben je de schakel tussen de technische dienst en het management. Je informeert de managers over de meest efficiënte werkmethoden en houdt hen op de hoogte van de planning en afhandeling van storingen. In deze rol werk je nauw samen met de Supervisor TD

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

In de functie van Werkvoorbereider Technische Dienst mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een uitdagende baan met een uitstekend salaris (salaris tussen € 3.800,00 - € 4.800,00)
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Betrokkenheid bij nieuwe projecten en ontwikkelingen
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Werkvoorbereider TD verwachten wij het volgende van je:

 • Een HBO werk- en denkniveau, door opleiding en/of werkervaring
 • Een aantal jaar werkervaring in een gelijksoortige functie
 • Kennis op mechanisch- en elektrotechnisch vlak
 • Je houdt van uitdagingen en kunt goed omgaan bij stressvolle situaties
 • Bij voorkeur ervaring met projectmatig werken

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Werkvoorbereider Technische Dienst? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact