NÉÉÉÉÉ, niet de zoveelste recruiter/talent acquisition/recruitment consultant/blablabla-functie!

Horen we je denken. Maar nee: dit is wat anders. Tuurlijk: je brengt engineers en machinebouwers bij elkaar. Toch houdt de vergelijking daar meteen op. ‘Dat zegt iedere arbeidsbemiddelaar.’ Precies: vandaar een paar feiten over jouw werk bij ons:

  • 75% van de techneuten die je naar hun nieuwe baan helpt, meldt zich bij óns. Inderdaad: niet hijgend professionals sourcen dus.
  • De tofste opdrachtgevers kloppen bij ons aan. Omdat we ons onderscheiden met goed advies. Dat zeggen wíj niet, maar die opdrachtgevers.
  • Jeroen had in 2014 zijn MBO, 14 jaar ervaring in sales en 0 jaar in recruitment. En toen richtte hij samen met Wiebe, die ervaring als ondernemer had, Profield op.
  • Er hangt nog wel eens een ‘voetbalkantine-sfeertje’ tijdens de lunch.

Goed, misschien even stoppen met de feitjes. Hoe je je werkweek indeelt, bepaal je grotendeels zelf. Je hebt wekelijks meerdere intakegesprekken met nieuwe technische professionals. Ondertussen hou je korte lijntjes met de professionals die bij onze opdrachtgevers in procedure zijn. Er is een reden dat zoveel techneuten bij ons aankloppen, namelijk: jij. Je netwerk. En de keuzes die je ze helpt maken.

Je gaat ook op pad, op bezoek bij onze opdrachtgevers. Je bespreekt nieuwe vacatures, die je terug op kantoor uitwerkt. En je haalt nieuwe opdrachtgevers binnen. We zijn niet van de keiharde sales, maar iedereen heeft wel verkoopdoelstellingen. Altijd realistisch, met hulp van elkaar en met mooie bonussen.