Assemblage

Wie zijn wij

Wij zijn Profield. Technisch specialisten die jou matchen met je droombaan in de assemblage. Door ons grote netwerk van werkgevers en specialistische kennis van het vak, begrijpen we wat jij als assemblagemonteur belangrijk vindt én waar we dat kunnen vinden. Ben jij gespecialiseerd in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of ben je een allrounder? Fijnmechanisch of juist het grotere werk? We vinden precies wat jij wilt! Natuurlijk houden we rekening met je salaris en de reisafstand.

Salaris

Als professionals weten wij dat het salaris een belangrijke rol speelt in het vinden van de juiste functie. In de assemblage kan je rekening houden met een salaris van €2.000,- tot €3.500,- per maand. Natuurlijk is het salaris afhankelijk van factoren zoals ervaring, capaciteiten en specifieke functie.

Benieuwd hoeveel jij waard bent?

Doe de salarischeck!

De perfecte match

Samen onderzoeken we in welke cultuur jij je goed voelt en natuurlijk kijken we ook naar je ambitie. Dit koppelen we aan de wensen van onze opdrachtgevers. Zo garanderen we de perfecte match, want als jij uitblinkt in jouw vak, doen wij dat in het onze.

Het succes van…

Aziz Trabels

Assemblage monteur - Bos Machines

“Ik zocht een nieuwe baan waar ik mezelf verder kon ontwikkelen. Profield luisterde goed naar mijn wensen en ging op zoek naar mogelijke werkgevers. Tijdens het hele sollicitatietraject was Profield goed bereikbaar, dachten ze mee en gaven ze tips bij het solliciteren. Inmiddels werk ik een paar maanden bij mijn nieuwe werkgever en ook nu blijft Profield betrokken door regelmatig contact met me te zoeken.”