In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

  • Combineer je technische werkzaamheden met diverse commerciële taken
  • Werk binnen een compacte en groeiende organisatie met 5 collega's
  • Veel vrijheid in je functie om werkzaamheden naar je toe te trekken

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij binnenkomst van dit pand is het direct duidelijk wat hier gemaakt wordt. De etiketteer-, doppensluit- en afvulmachines staan strak opgesteld, zo voel je direct de passie voor het product. Met inmiddels bijna 50 jaar ervaring heeft deze organisatie een mooi klantenbestand in, hoofdzakelijk, Nederland weten op te bouwen. Binnen dit bedrijf worden zij met name ingeschakeld voor "gekke opdrachten". Dit zijn opdrachten waar klantspecifieke wensen moeten worden verwerkt in de machine. Gezien hier bijna alles in eigen beheer wordt opgebouwd, kunnen zij daaraan voldoen. Binnen het bedrijf heerst een gezellige en open sfeer, in de kantine wordt samen gepauzeerd en in de werkplaats wordt er regelmatig meegezongen met de muziek.

De functie

Dit ga je doen

Binnen deze organisatie, bestaande uit 5 personen, zoeken zij continu naar de beste oplossingen en willen nu graag een vervolgstap maken. Daardoor is er een vacature beschikbaar waarin gezocht wordt naar een Monteur Machinebouw voor in de werkplaats die deze werkzaamheden kan combineren met commerciële en administratieve taken. Een brede en zeer leuke functie! 

Als Monteur Machinebouw ben je mechanisch actief met het assembleren van alle onderdelen om er één geheel van te maken. Denk hierbij aan het lassen van frames, het aansluiten van een besturingskast en het opbouwen van een machinelijn. Daarnaast ben je ook op elektrotechnisch vlak actief door de juiste programma's in te laden en panelen op te bouwen. 

Als Commercieël medewerker heb je geen specifieke taken. Eigenlijk pak je alle lopende zaken op die voorbij komen. Dit zijn bijvoorbeeld inkomende telefoongesprekken waarin je een klant helpt om een storing op te lossen of informatie geeft over een aan te schaffen machine. Ook kan het zijn dat je meer administratieve taken uitvoert, zoals het inboeken van goederen, het bestellen van specifieke onderdelen bij leveranciers of het afhandelen van e-mails.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Machinebouw bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

  • Afhankelijk van de kennis en ervaring die jij hebt kan je salaris oplopen tot € 4.000,00 bruto per maand
  • 38 vrije dagen op jaarbasis, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een uitdagende functie waar jij zelf vorm kan geven aan de invulling
Quote Wij verwachten niet dat jij alles al weet, wel dat je leergierig bent Rob, Sales Engineer

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Een niet alledaagse functie waarin je ontzettend veel kan doen, leren en initiëren! Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat jij zowel technische kennis bezit als een commerciële inslag hebt. Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Monteur Machinebouw binnen deze organisatie zeker iets voor jou!

  • Werkervaring in een technische functie als Monteur Machinebouw, Servicemonteur, Monteur Technische Dienst of in deze technische richting
  • Communicatief ben je vaardig, bij voorkeur heb jij al eens eerder in een commerciële functie gewerkt
  • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding
  • Leergierig ingesteld. Je hoeft absoluut nog niet alles rondom deze machines te weten, maar je wilt het wel graag leren!

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Machinebouw? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact