In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Grootste papierfabriek van Nederland
 • Daag jezelf uit en groei binnen deze dynamische organisatie
 • Produceert met 100% gerecycled papier!

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze iconische organisatie midden in een dorp in de regio Arnhem is al meer dan een eeuw lang een begrip in de regio en omstreken. De locatie, ter grootte van 80 voetbalvelden, is niet te missen en de mooie industrie die erop gebouwd is ook zeker niet. In 2019 is deze organisatie onderdeel geworden van een grote multinational in de papierindustrie. Door de samenvoeging heeft deze locatie nog meer gestalte gekregen om de strategie voor de komende jaren na te jagen. De groei wordt gerealiseerd en is er voorlopig ook nog niet uit. Om die reden zoeken zij meerdere Monteurs Technische Dienst.

Het machinepark bestaat uit onder andere 2 enorme papiermachines. Deze machines hebben ieder hun eigen complexiteit. Papiermachine 1 produceert wit papier voor bijvoorbeeld folders en papiermachine 2 produceert bruin papier voor bijvoorbeeld golfkarton. Verder beschikt het bedrijf over een volledig geautomatiseerde inpakstraat.

Er wordt 24/7 geproduceerd. De Technische Dienst bestaat uit Monteurs Technische Dienst en Storingsmonteurs. De Monteurs Technische Dienst werken in een dagdienst en de Storingsmonteurs werken in 5-ploegendienst. Je hoeft als techneut niet bang te zijn dat je snel bent uitgeleerd. Er wordt samen met jou gekeken waar eventueel de behoefte is om je verder te ontwikkelen. Alle technieken komen bij dit bedrijf aan bod, denk hierbij aan elektrotechniek, werktuigbouwkunde, besturingstechniek, pneumatiek en hydrauliek.

De functie

Dit ga je doen

Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij als Storingsmonteur het aanspreekpunt bent van alle storingen. Je zult gebeld worden voor kleine storingen, maar het kunnen ook complexe storing zijn. Jij bent diegene die het overzicht bewaard en prioriteiten stelt. De storingen zijn voornamelijk op elektrisch, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch vlak. Op het gebied van besturingstechniek is het een pré als je storingen kunt lokaliseren aan de hand van de in- en uitgangen van een PLC. Mocht het nodig zijn dan schakel jij de hulp in van de Besturingstechnicus.

In een 5 ploegenrooster werk je in cyclussen van 10 dagen. De eerste 2 dagen heb je ochtenddienst, de volgende 2 dagen middagdienst, dag 5 en 6 heb je nachtdienst en vervolgens ben je 4 dagen vrij!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Storingsmonteurbij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Start salaris tussen de € 2.900,00 - € 3.800,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
 • Gemiddelde werkweek van 33,6 uur
 • Een uitstekende ploegentoeslag van 30%
 • Passende reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden km (vanaf 10 km enkele reis)
 • Een fijne organisatie waar men in de ploeg oog voor elkaar heeft en behulpzaam is ingesteld
 • Mooie secundaire voorwaarden zoals een kwartaal bonus en een jaarlijkse bonus
 • 25 vakantiedagen, een pensioensregeling en uiteraard ook vakantiegeld
 • Uitzicht op een vaste aanstelling na de detachering

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In deze functie van Storingsmonteur beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Een technische MBO-4 opleiding 
 • Uitgebreide elektrotechnische kennis is een pré
 • Een aantal jaar werkervaring bij een productiebedrijf is een pré
 • Je bent stressbestendig en daardoor goed in staat om storingen op te lossen
 • Je bent flexibel 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Storingsmonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact