In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een werkgever die tot de top-3 van de wereld behoort in hun sector
 • Overuren tegen 170% en een fijne winstdeling 
 • Vrijdagmiddag vrij, veel vrije dagen en een flexibele starttijd

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Tijdens de rondleiding merk je eigenlijk direct een actieve, fijne en open bedrijfscultuur. De gemiddelde leeftijd ligt ergens rond de 30 jaar en we zagen een mooie mix van ervaren professionals en gedreven jonge techneuten. Het bedrijf kent 2 specialisaties; matrijzen ontwikkeling en het ontwerpen en bouwen van automatisering-systemen voor spuitgietmachines. Een unieke combinatie wat zeer waardevol is voor hun klanten; de spuitgiet-bedrijven. De automatisering-systemen worden gebruikt om geautomatiseerd en gerobotiseerd producten en matrijzen te wisselen uit spuitgietmachines van bijv. Stork, Engel en vele andere bekende namen in de markt. 

Techneuten die de machines opbouwen, mechanical engineers die het tekenwerk doen en software engineers die bezig zijn met het programmeren van machinebesturingen. Het bedrijf is een goede mix aan mechatronisch talent wat samen bouwt aan mooie machines. Het bedrijf kent meerdere vestigingen maar op deze hoofdvestiging zijn ongeveer 150 personen actief. De engineering kantoren zijn ruim opgezet. Het gehele engineering team kent ongeveer 30 personen. De Software Engineering afdeling kent ongeveer 8 personen. 


De functie

Dit ga je doen

Als Software Engineer is het aan jou de taak om software te ontwikkelen voor onze automatiseringsoplossingen in de verpakkingsindustrie. Dat betekent dat je gegarandeerd uitdaging krijgt in je werk! We hebben alles in eigen beheer en we geven je graag de ruimte. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen creativiteit toepassen in je software!

Voor het bouwen van de software gebruik je een codesys gebaseerd programma. Hierin programmeer je de applicatie en daarbij maak je ook nog het visualisatieprogramma voor het beste gebruikersgemak. Daarna is het aan jou om de software te implementeren, te integreren en te testen bij de machine. Je zorgt ervoor dat alle software aan elkaar gekoppeld wordt en de machine zonder fouten kan gaan draaien. Ben jij op zoek naar de praktijk? Dan krijg je die!

Het kan zijn dat er op een later moment een storing ontstaat bij de machine. Als Software Engineer ondersteun je hierbij de collega's die in de werkplaats of in het 'veld' aan het werk zijn. Daarnaast verleen je de juiste service aan de klant via de remote, telefoon en mail.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Software Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een HBO schoolverlater begint ongeveer op €2800,00 per maand. Dit kan voor ervaren engineers oplopen tot €4500,00 en hoger. 
 • Flexibel om je werkweek in te delen
 • Veel vrijheid en ruimte om je creativiteit te gebruiken
 • Op vrijdag werken we tot 12:30u. Dat betekent dat je 's middags lekker vrij bent
 • Een werkgever die tot de top-3 van de wereld behoort in hun sector
 • Overuren worden 170% uitbetaald
 • Winstdelingsregeling dat kan oplopen tot een maandsalaris
 • Verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
 • Goede pensioen- en fietsregeling
 • Heerlijk fruit op het werk
 • Een enthousiast team van techneuten die graag samen sporten, voetballen, mountainbiken enz.
 • Er heerst een open sfeer in het bedrijf en je kan bij iedereen zo naar binnenstappen
 • Jaarlijkse uitjes, feestjes en barbecues
 • Om de 5 jaar pakken ze een uitje met alle collega's en hun partner groots aan. Zo zijn we de laatste keer 2 dagen wezen skiën. Dit jaar hopen we naar de Belgische kust te gaan.

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Software Engineer verwachten we dat grotendeels aan de volgende punten voldoet: 

 • Je bent iemand die naast programmeerwerk ook op zoek is naar praktijkwerk
 • Bij voorkeur werkervaring in de industriële automatisering
 • Kunnen werken met Codesys is een groot voordeel 
 • (basis) kennis en ervaring van de werking van PLC's en HMI's 
 • MBO 4 / HBO werk- en denkniveau


Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Software Engineer ? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact