In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Wereldwijd installeren van high-tech systemen
 • Coördineren, leidinggeven en zelf meehelpen sleutelen
 • Dé marktleider op het gebied van logistieke transportsystemen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Al 65 jaar draait het bij dit bedrijf om het ontwerpen, bouwen en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van de klant. Dit doen ze zowel op nationaal als internationaal niveau. In een gloednieuw en modern pand in de regio Utrecht ontwerpen ze op kantoor mechanische, elektrotechnische en besturingstechnische innovatieve logistieke systemen en installaties. Dit bedrijf is door grote klanten als DHL, UPS FedEx en Post NL uitgegroeid tot eenvan de grootste system integrators op het gebied van material handling.

In een grote werkplaats worden de systemen en installaties geassembleerd en worden FAT testen gedaan, daarna worden ze geleverd aan de klant. Het bedrijf groeit snel en de kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei zijn hier groot. Wil jij meegroeien met deze organisatie en snel stappen maken in je carrière? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De functie

Dit ga je doen

Na een gedegen inwerkperiode om de systemen en de werkwijze te leren kennen zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van de Internationaal Site Supervisor:

Uitvoering en begeleiding van montage op locatie
In nauw overleg met de Projectmanager bepaal je de personele behoefte en de benodigde hulpmiddelen die nodig zijn voor de montage op locatie. On-site coördineer en verzorg je samen met verschillende partijen de uitvoering van de dagelijkse montageactiviteiten en testen. De grootste uitdaging van de Internationaal Site Supervisor is het zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen van de inbedrijfsstelling. Hierbij houd je te allen tijde toezicht op veiligheid en arbeidsomstandigheden. Indien nodig, ben je bereid om zelf te sleutelen als meewerkend voorman.

Communiceren met verschillende partijen
Met jouw zorg je voor een goed verloop van de mechanische en elektrotechnische montage op locatie en voor het begeleiden van de inbedrijfname testen. On site houd je contact met verschillende partijen: van lokale aannemers tot aan de klant. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte van de technische uitvoering, de voortgang en stemt eventuele bijzonderheden met de Projectmanager af. Je beschikt over een goede (mondelinge) beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre) en hebt ervaring met verschillende achtergronden en culturen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Internationaal Site Supervisor mag je het volgende verwachten:

 • Een salaris van € 3.000,00 - € 4.250,00 bruto per maand (excl. toeslagen)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 ADV dagen
 • Goede buitenlandvergoedingen
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten? Dan is de functie van Internationaal Site Supervisor zeker iets voor jou!

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een mechatronische achtergrond.
 • Relevante werkervaring opgedaan in de machinebouw.
 • Goede communicatie skills.
 • Je vindt het leuk om internationaal aan de slag te gaan, dit beslaat uit ongeveer 70% van je functie.
 • Kennis van PLC techniek. Dit is geen must, wel een pre.
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Internationaal Site Supervisor echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06-83481772
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Internationaal Site Supervisor, Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact