In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken aan robotoplossingen voor picking, packing, palletising en handling
 • Genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het bedrijf waar je voor gaat werken is al meer dan 40 jaar een innovatieve en toonaangevende machinebouwer van robotsystemen. Deze robotsystemen worden projectmatig ingezet voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie. Zij bedienen hierbij klanten zoals Heineken, Bolletje en Dr. Oetker. De projecten kunnen variëren van eenvoudige tot complexe projecten. Zij implementeren robots in productie- en verpakkingslijnen en ontwikkelen grijpersystemen en faciliteiten die de verschillende machines tot logisch samenwerkende systemen maken.

Het ervaren team van technisch professionals ontwikkelt mechanische en besturingstechnische oplossingen in eigen beheer. Met het leveren van klantspecifieke maatwerkoplossingen onderscheidt dit bedrijf zich van zijn concurrenten. De centrale thema’s binnen het bedrijf zijn dan ook: innovatie, maatwerk en klantpartnerschap.

Als Servicemonteur start je direct vanuit huis of kantoor en vertrek je met jouw eigen bedrijfsauto richting de klant. De werkzaamheden bestaan voor 80% uit mechanische werkzaamheden en 20% uit elektrotechnische werkzaamheden. De Servicemonteurs binnen dit bedrijf hebben geen 8 tot 5 mentaliteit en blijven goed functioneren onder druk en in uitdagende situaties. Je werkt veel op locatie dus het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook dat je goed kunt samenwerken met collega’s en klanten.

Binnen de organisatie zijn verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel in de uitvoering als op kantoor. Sterker nog, dit wordt vooral gestimuleerd. Zo zijn zowel de Manager Operations (ruim 15 jaar werkzaam) als de Manager Service & Installation (ruim 8 jaar werkzaam) zijn beide onderaan de ladder begonnen en maakte carrière binnen het bedrijf en groeide door naar de functie van manager.

De functie

Dit ga je doen

Als Servicemonteur verricht je onderhouds- en servicewerkzaamheden. Met jouw dienstverlenende instelling zorg jij of samen met het team voor een maximale klanttevredenheid.

   • Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van inspectie-, onderhouds-, en revisiewerkzaamheden op locatie bij klanten
   • Het uitvoeren van aanpassingen op bestaande machines
   • Het oplossen van storingen, zowel op afstand als op locatie, behoort tevens tot jouw werkzaamheden
   • Nieuwe machines worden in de werkplaats geassembleerd en vervolgens bij de klant op locatie geïnstalleerd, voor deze werkzaamheden kun je ook voor worden ingezet

   Het aanbod

   Dit krijg je ervoor terug

   Ga je aan de slag als Servicemonteur? Dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching. Daarnaast mag je rekenen op het volgende:

   • Een goed bruto maandsalaris dat kan oplopen tot € 4.500,00 per maand!

   • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

   • Servicebus, laptop en een telefoon van de zaak
   • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld door middel van cursussen
   • Een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid op mooie projecten
   • Uitzicht op een vaste aanstelling

   Wat wij van jou verwachten

   Herken jij jezelf?

   Wat wordt er van je verwacht in de rol van  Servicemonteur? 

   • Je hebt een MBO opleiding gevolgd in de richting van mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaars

   • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
   • Je bent woonachtig in een straal van 50 km ten zuiden van Zwolle

   • Mechanische, pneumatisch en elektrotechnische kennis

   • Je kan zowel zelfstandig als binnen teamverband functioneren
   • Bereid om mee te draaien in een storingsdienstrooster
   • Bereid om tijd te investeren in het opdoen van nog meer kennis via o.a. cursussen en kennisbijeenkomsten
   • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

   Interesse?

   Kom in contact!

   Enthousiast geworden over de functie van Servicemonteur? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

   Mobiel: 06 - 57 39 17 03
   E-mail: jorn@profield.nl

   Functies bij Profield: Servicemonteur Mechatronica, Servicemonteur, Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

   Solliciteer nu

   Sollicitatie procedure

   Stap voor stap richting een nieuwe baan

   Icon

   Je solliciteert

   Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Icon

   We gaan kennismaken

   In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

   Icon

   Gesprekken plannen

   Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

   Icon

   Arbeidsvoorwaarden matchen

   Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

   Icon

   Het is een match!

   Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

   SOLLICITEER NU

   Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Persoonsgegevens

   PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

   Contactgegevens

   Prive Werk
   Terug naar vacature details

   Pro's over Profield

   Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

   “Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

   Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

   Heb je een vraag?

   Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
   de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

   Waarom solliciteren via Profield?

   Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

   Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

   Meer weten over Profield?

   Min Min

   Wat kost gebruikmaken van Profield?

   Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

   Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

   Min Min

   Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

   Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

   Min Min
   Profield

   Jij verdient maatwerk

   Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

   Kom in contact