In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken bij toonaangevende machinebouwer binnen de procesindustrie
 • Binnen een team meedenken over het ontwikkelen van een product
 • 15% internationaal werken

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het bedrijf waar je voor gaat werken is onderdeel van een internationaal opererende groep die al meer dan 125 jaar betrokken is bij het ontwerpen, fabriceren, bouwen en in bedrijf nemen van poeder processing apparatuur.De installaties van deze Multi-internationaal staan in vele sectoren, zoals de plastics en mineralen, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelen.

Kortom een mooie werkomgeving!

De functie

Dit ga je doen

In jouw rol als Servicemonteur bestaat jouw functie grotendeels uit het in bedrijfstellen en onderhouden van nieuwe installaties bij klanten in Nederland, binnen Europa én wereldwijd. De landen waar de machines staan zijn o.a. Nederland, Zwitserland, Duitsland maar ook in Singapore en China. De machines worden verkocht via de eigen vestigingen en het service en onderhoud wordt gecoördineerd vanuit Nederland met eigen service engineers.

Een van de klanten van deze machinebouwer is Friesland Campina, Een opdrachtgever als deze komt in eerste instantie met een vraagstuk over hoe zij het productieproces optimaal kunnen laten verlopen. Vervolgens gaan de collega’s van de Engineering aan de slag met dit vraagstuk en uit eindelijk wordt de machine opgebouwd door de machinebouwers. Als Servicemonteur word je al betrokken bij het proces van ontwikkeling en bouw van de machine. Samen met je collega’s ontwikkel je de optimale installatie voor de klant voordat deze in bedrijf gesteld wordt.

Als team heb je nu de complete installatie gebouwd vervolgens wordt het geheel afgebouwd en opnieuw geïnstalleerd bij de klant. Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de complete installatie op technische vlak maar daarbij hoort ook het instrueren van de klant. O.a het opstellen van de instructies behoort tot jouw taken.

Als Servicemonteur blijf je verbonden aan het project en kun je ook bij storing, service & onderhoud ingeschakeld worden. Tevens biedt deze werkgever ook de ruimte om samen met de collega’s in een team te werken aan de ontwikkeling van een prototype. Kortom, een brede en interessante functie!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

  Enthousiast geworden over de functie van Servicemonteur? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Arlan Jansen.

  • Een salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.800,00 bruto per maand
  • 27 vakantiedagen + 13 ADV
  • Een Nissan V300 – service bus
  • CAO Metalektro
  • We bieden je de mogelijkheid om te werken binnen een gemotiveerde club met doorgroeimogelijkheden
  • Een omgeving waar je nooit uitgeleerd raakt

  Wat wij van jou verwachten

  Herken jij jezelf?

  Wat wordt er van je verwacht in de rol van Servicemonteur? Hieronder vragen wij het volgende:

  • Een MBO-4 in een technische richting
  • Ervaring met de procestechniek is een grote pré
  • Je hebt al ervaring als Servicemonteur of Inbedrijfsteller
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal. Een extra vreemde taal is mooi meegenomen
  • Je bent bereid om in het buitenland te verblijven
  • Je bent gemotiveerd en hebt passie voor techniek

  Interesse?

  Kom in contact!

  Enthousiast geworden over de functie van Service monteur? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

  Mobiel: 06 - 83481772
  E-mail: niek@profield.nl

  Solliciteer nu

  Sollicitatie procedure

  Stap voor stap richting een nieuwe baan

  Icon

  Je solliciteert

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Icon

  We gaan kennismaken

  In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

  Icon

  Gesprekken plannen

  Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

  Icon

  Arbeidsvoorwaarden matchen

  Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

  Icon

  Het is een match!

  Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

  SOLLICITEER NU

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Persoonsgegevens

  PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

  Contactgegevens

  Prive Werk
  Toevoegen
  Terug naar vacature details

  Pro's over Profield

  Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

  “Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

  Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

  Heb je een vraag?

  Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
  de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

  Waarom solliciteren via Profield?

  Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

  Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

  Meer weten over Profield?

  Min Min

  Wat kost gebruikmaken van Profield?

  Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

  Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

  Min Min

  Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

  Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

  Min Min
  Profield

  Jij verdient maatwerk

  Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

  Kom in contact