In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken aan klantspecifieke machines die van A tot Z opgebouwd worden door je collega's
 • Groeien binnen een sfeervol familiebedrijf met hechte teams en een persoonlijke sfeer
 • Een allround functie waarbij je 30% van de tijd internationaal werkt

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit snelgroeiende van oorsprong familiebedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van grote machines voor het beheren en onderhouden van landschappen en infrastructuur. Deze machines worden onder andere gebruikt om luchthavens, golfbanen en sportvelden te onderhouden, daarnaast produceren zij ook machines voor de graszoden industrie. Met klanten over de hele wereld is dit een internationaal georiënteerd bedrijf met een Hollands karakter.

De machines worden intern ontworpen, de frames worden gelast en daarna worden de machines geassembleerd. Dit betekent dat er op locatie ook service wordt verleend. Naast werken aan de nieuwe machines komt het ook voor dat je bestaande machines reviseert zodat deze weer ingezet kunnen worden bij de klant. Het bedrijf is informeel en er heerst een gemoedelijke sfeer. Zo kom je binnen dit bedrijf te werken in een zelfsturend team. Dit betekent dat er geen directe managers zijn en dat samenwerking extra gestimuleerd wordt.

De functie

Dit ga je doen

Als Servicemonteur bij deze machinebouwer word jij ingezet op projecten in Nederland of in het buitenland.

 • Zo ben je de ene week 3 dagen werkzaam in Frankrijk, daarna een week in Canada en daarna weer een aantal weken bij klanten in Nederland of in de werkplaats

 • Je bent bezig met inbedrijfstellingen, onderhoud uitvoeren en het verhelpen van storingen

 • Een klus in het buitenland betekent vaak dat je op maandagochtend het vliegtuig instapt om de machine ter plekke in bedrijf te stellen op mechanisch, hydraulisch en eventueel ook besturingstechnisch vlak. Mochten er geen complicaties zijn en het project is afgerond, dan zul je voor het weekend weer thuis zijn

 • Af en toe blijf je het weekend om de klus af te ronden, uiteraard wordt dit gecompenseerd en zal dit niet vaak voorkomen

Doordat de machines voor 95% klantspecifiek zijn is de Engineering afdeling intensief bezig met het ontwerpen en tekenen van de desbetreffende aanvragen. Zo zijn zij bijvoorbeeld bezig met het ontwerpen van een tuktuk die afval automatisch opzuigt van de straten in Indonesië en India.Als Servicemonteur speel jij hier ook een rol in.Bijvoorbeeld door het monteren en testen in de werkplaats met jouw collega's van de Assemblage. Doordat jij als geen ander weet hoe het ontwerp in elkaar steekt komt de inbedrijfstelling bij de klant voor jouw rekening.Het kan voorkomen dat je in één week meerdere projecten in verschillende landen uitvoert.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Allround Servicemonteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,00 en € 3.750,00 (excl. toeslagen)

 • Een netto nachtvergoeding van € 22,50 per overnachting in het buitenland (je eten en drinken hoef je hier niet van te betalen)

 • Een standaard overurenregeling van 146,5 %

 • Een telefoon en tablet van de zaak

 • 25 vakantiedagen + 13 ADV

 • Als Servicemonteur bij dit bedrijf val je onder de CAO Kleinmetaal

 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in de onderstaande punten, dan is de functie van Servicemonteur bij dit bedrijf zeker iets voor jou!

 • Je bent een echte allrounder, zo heb je kennis van mechanica en elektrotechniek
 • Als je beschikt over kennis van besturingstechniek dan spreekt dat zeker in je voordeel!

 • Je vindt het leuk om met enige regelmaat naar het buitenland te reizen (+/- 30%)

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, altijd handig als je in het buitenland bent ;)

 • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teams te werken

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.


Mobiel: 06 - 83 48 17 72 
E-mail: niek@profield.nl 

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact