In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Marktleider van machines binnen de agrarische sector 
 • Iedere dag is anders door klantspecifieke oplossingen
 • Meedenken en werken aan de nieuwste ontwikkelingen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Als je binnen stapt weet je het eigenlijk al; dit is een leuk en mooi bedrijf om voor te werken. Het bedrijf is net verhuisd naar een nieuw pand en ziet er netjes en modern uit. De gezamenlijke kantine naast de hoofdingang is leuk ingericht. Zo staan er banken in de zithoek om even te ontspannen en verderop staat een tafeltennistafel om je collega's uit te dagen. Het kantoor met spreekruimtes, de engineering afdeling en andere ondersteunende afdelingen zijn ook erg mooi ingericht. Vanuit de grote spreekhal kijk je zo over de werkplaats. Werkvoorbereiders en teamleiders hebben ook vanuit het kantoor uitzicht op de machines en de voortgang van de projecten. Dit bedrijf maakt namelijk schitterende machines voor het verwerken van bloemen maar ook machines voor het verwerken van andere producten uit de agrarische sector. Zowel boven als onder de grond.

Ze willen specialist en marktleider blijven op dit gebied en zijn daarom dagelijks bezig met de (door)ontwikkeling van nieuwe en bestaande machines. De sfeer is gewoon enorm goed. ''We hebben een eigen personeelsvereniging dus ook veel uitjes zoals een kerstborrel of een zomer BBQ'' vertelde de HR manager. Er heerst een rustige, nuchtere cultuur en als extra pluspunt wordt benoemd dat iedereen behulpzaam is. Toch wel erg belangrijk wanneer jij hier net komt werken. Maar ook erg belangrijk is het aantal orders dat binnen blijft komen. De komende tijd is er genoeg werk. Dat betekend een stabiele werkgever.

De functie

Dit ga je doen

Jouw inwerkperiode bij deze machinebouwer is erg goed geregeld. Je zult direct op pad worden gestuurd met twee ervaren servicemonteurs richting de storingen of inbedrijfstellingen in het veld. Dit bedrijf is van mening dat je in de praktijk mettwee ervaren collega'sontzettend veel leert en je sneller zelfstandig wordt.

Op het moment dat je zelfstandig bent, krijg je een servicebus van de zaak. Deze zal 's avondsautomatisch worden bijgevuld met de benodigde onderdelen en materialen. Een ander pluspunt van deze functie is dat je de mogelijkheid krijgt om internationaal te werken, als je dit ambieert wordt het gestimuleerd. Er is zoals je leest veel ruimte voor jouw wensen.

Verder ben je:

 • verantwoordelijk voor de service-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden

 • verantwoordlijk voor het verhelpen en adviseren bij storingen op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch vlak

 • actief bezig met het adviseren en geef je trainingen aan de klanten en medewerkers op locatie

 • actief bezig met het helpen van de R&D afdeling met de installatie en testen van innovatieve projecten

 • verantwoordelijk voor het analyseren van mogelijke behoefte en koopsignalen en deze door communiceren richting de verkoopafdeling.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Servicemonteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.700,00 en € 3.600,00 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)

 • Een servicebus, laptop en telefoon van de zaak

 • Een goede regeling voor overuren + buitenlandvergoeding

 • 27vakantiedagen+ 13 ADV(volgens CAO Metalektro)

 • Mogelijkheid op het volgen van opleidingen en cursussen

 • Eenpersoneelsverenigingdie zorgt voor leuke uitjes

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten, dan is de functie van Servicemonteur zeker iets voor jou!

 • Jij hebt een afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting

 • Je hebt kennis van mechaniek, elektrotechniek, besturingstechniek

 • Je bent bereid om een consignatiedienst mee te draaien (om de 5 weken, je wordt pas ingeroosterd na een gedegen inwerkperiode)

 • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig

 • Je bent woonachtig in Zuid-Holland

 • Je beschikt over een geldig rijbewijs

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact