In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Coördinatie over ontwerp, bouw en installatie van het project
 • Werken met nieuwe technologieën zoals 3D-printen en Robotica
 • Engineering van speciaal machinebouw en klantspecifieke projecten

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij binnenkomst krijg je direct een warm welkom van de receptioniste, erg kenmerkend voor dit bedrijf. De sfeer voelt hier goed. Wellicht is dit, naast de prachtige techniek, een van de redenen dat medewerkers hier zo graag werken.

Dit bedrijf is actief in het bouwen van speciaal machines. Dit doen ze met een team van 45 personen. 

Ze hebben zich gespecialiseerd in het bouwen van machines voor het sorteren en assembleren van kleinere onderdelen. Dat is vrij specifieke techniek en hierdoor kent ieder project zijn eigen uitdaging. "We gaan steeds meer speciaalmachines bouwen, zo krijgen we ook regelmatig aanvragen voor verpakkingsmachines" - aldus de Engineering manager.


De werktijden zijn flexibel, de aanvangstijden zijn tussen 7.30 en 9.00 uur. Dit geeft werknemers bijvoorbeeld de gelegenheid om kinderen naar school brengen of eerst te sporten.

De functie

Dit ga je doen

In deze functie ben je van verantwoordelijk voor je eigen project(en). Schrik niet! Er is genoeg begeleiding aanwezig en het zijn niet allemaal miljoenen projecten. Voor iedereen is er een passende uitdaging.

Vaak lopen er meerdere machinebouw projecten door elkaar en hierdoor is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen taken. Kleinere projecten doe je zelfstandig. Ander projecten in een team. Zo zijn er engineering projecten van enkele dagen tot projecten van meerdere weken. 

Naast de standaard producten, die makkelijker te engineeren zijn vanuit standaarden, worden er jaarlijks ook mooie innovatieve projecten bedacht en gebouwd. Als Project Engineer ben je bezig met tekenwerk in Inventor en sta je ook in goed contact met de klant en de interne medewerkers om ervoor te zorgen dat het project succesvol verloopt. Soms ben je op locatie nodig om verschillende zaken te in te meten. Super leuk en afwisselend! 

Binnen het engineering proces wordt steeds meer gebruik gemaakt van 3D-printen voor de realisatie van specifieke onderdelen. Daarnaast werken ze veel met robotleveranciers voor het realiseren van totaaloplossingen voor procesautomatisering. Mooie projecten met innovatieve oplossingen! 

Na de engineering fase zorg je voor overdracht naar de werkplaats en de benodigde handleidingen. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden het volgende aan een Project Engineer:

 • Een ruime werkplek, van alle gemakken voorzien
 • 13 ADV dagen per jaar

 • Mogelijkheden tot vak gerelateerde opleidingen en cursussen

 • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.500 bruto per maand
Quote "We gaan steeds meer speciaalmachines bouwen, zo krijgen we ook regelmatig aanvragen voor verpakkingsmachines" Engineering Manager

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wij hopen wij te zien in de volgende Project Engineer: 

 • MBO-4 of HBO werk- en denkniveau

 • Ervaring als Technisch Tekenaar

 • Werktuigbouwkundige opleiding

 • Kennis van Inventor of vergelijkbaar CAD programma


Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Project Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43239040
E-mail: danny@profield.nl 

Functies bij Profield: Software Engineer, PLC Engineer, Mechanical Engineer, Hardware Engineer, Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact