In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Ontwikkel je tot specialist binnen de Smart Industry 
 • Toegang tot de 250 aantrekkelijkste werkgevers 
 • Ontdek jouw technische passie binnen verschillende bedrijven

Tech-specs

Wist je dat?

250

Het aantal bedrijven in ons netwerk

Gear
50

Aantal cursussen waar je toegang tot krijgt

Gear
8,7

Engineers beoordelen Profield gemiddeld met een 8,7!

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bedrijven uit de proces- en maakindustrie moeten steeds efficiënter, duurzamen en slimmer gaan produceren. De 'Smart Industry' ontwikkelingen gaan de komende jaren ontzettend snel. Daar spelen wij bij Profield op in. Met een netwerk aan ruim 250 productiebedrijven en machinebouwers weten we precies wat er in onze sector speelt. Zo zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten we welke vraagstukken bij onze opdrachtgevers spelen. Dat resulteert vaak in mooie technisch uitdagende projecten binnen zowel machinebouwers als productiebedrijven. We focussen ons écht op de aantrekkelijkste werkgevers. Bedrijven die werken met de nieuwste technologieën, een schone werkomgeving hebben en waarin teams samenwerken binnen een fijne sfeer en cultuur. 

Wil jij je graag breed ontwikkelingen binnen de techniek, je eigen kwaliteiten gaan ontdekken en vind je het leuk om verschillende technische projecten uit te gaan voeren? Lees dan verder! 

Test en implementeer Smart Industry technologieën.

Draag je kennis over aan collega’s.

Optimaliseer bedrijfsprocessen en analyseer de resultaten.

De functie

Dit ga je doen

"Ik ben Project Engineer - Smart Industry" - klinkt wel lekker toch? Deze functie is ideaal voor technische professionals die hun technische passie verder willen ontdekken en van waarde willen zijn voor onze opdrachtgevers. 

In de ze rol ontwikkel je jezelf als allround (project) engineering specialist. Dit kan zijn dat je in de rol komt te werken van Improvement Engineer, Maintenance Engineer, Manufacturing Engineer of Proces Engineer. Dit vaak met het doel om onze opdrachtgevers helpen efficiënter, duurzamen en slimmer te produceren. Denk hierbij aan de implementatie van een machine-upgrade, proces optimalisatie van een bestaande productielijnen of de implementatie van een nieuw slim onderhoudssysteem. Natuurlijk houd jij hierbij de nieuwste technologieën in de gaten, zodat je bedrijven kan adviseren en helpen met de nieuwste toepassingen rondom Smart Manufacturing.  

De functie is zeer divers en hierdoor gaan we samen jouw leertraject bepalen. We hebben verschillende training- en opleidingsmogelijkheden beschikbaar en je zal gekoppeld worden aan een van onze ervaren Field Managers. Natuurlijk is de praktijk belangrijk en zal je door het kijken 'in verschillende keukens' jezelf snel ontwikkelen als specialist binnen de Smart Industry. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Project Engineer - Smart Industry kun je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris tussen de € 3.000,00 en € 4.500,00 per maand 
 • Een lease auto met tankpas 
 • Goede begeleiding door onze Field Managers
 • Toegang tot een ruim aanbod (online) cursussen 
 • Je krijgt van ons een werktelefoon
Quote Je leert hier in 3 jaar tijd net zoveel als in 10 jaar in een standaard functie! Field Manager - Profield

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In deze functie moet je comfortabel zijn in het contact leggen met mensen. Je stapt natuurlijk bij een nieuwe organisatie binnen en bespreekt zaken met operators, monteurs, engineers maar ook het management. Een goed technische basis is belangrijk, maar de wil om te ontdekken en ontwikkelen is misschien wel net zo belangrijk. Hiervoor zijn de volgende eigenschappen erg handig: 

 • Een HBO opleiding in technische richting (Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Mechatronica, etc)
 • Het liefst een aantal jaar werkervaring of het bewijs van relevante stage's in deze richting
 • Bereid om max een uur te reizen naar je werk 
 • Je wordt gemotiveerd van nieuwe uitdagingen en vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken 

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ‘Solliciteer nu’. Heb je eerst nog vragen over deze Project Engineer vacature? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact