In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Aanschaf van nieuwe machines voor onze productieprocessen
 • Werken met CNC Machines, Robots en geautomatiseerde productielijnen 
 • Een goed salaris, winstuitkering en veel vrije dagen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Vanuit deze geavanceerde productielocatie worden er door heel Europa leidingsystemen en fittingen geleverd. Met de moderne CNC machines, geautomatiseerde productielijnen en de 35 Fanuc robots is dit bedrijf een uitdagende omgeving voor de echte techneut. Binnen de technische teams bevinden zich verschillende disciplines. Je staat direct in contact met de verschillende monteurs en engineers binnen de organisatie. Het is dus een ontzettend leerzame omgeving waar je veel technische kennis kan opdoen. 

De geproduceerde producten worden gebruikt voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveliging en industrie. Het is een belangrijke speler in een grote internationale markt.

De functie

Dit ga je doen

Jouw uitdaging is kraakhelder: jij houdt je bezig met alles wat komt kijken bij de aanschaf van nieuwe machines voor onze productieprocessen. De projectduur kan van het moment van ontwikkeling tot en met de realisatie variëren van een paar maanden tot 2 jaar.

Een project begint bij het voortraject. Bij het bepalen van de aanschaf van de machine lever jij (technische) input en werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling Inkoop. Als de machine is “gekocht”, komen jouw skills op het gebied van projectmanagement goed van pas. Jij bent namelijk vanaf dit moment verantwoordelijk voor het gehele project.

In het eerste stadium ben jij de technische vraagbaak voor de machineproducent die de machine maakt. Jij bent continu aan het schakelen met de leverancier over de voortgang en je stuurt bij waar nodig. Wanneer de machine gereed is, bezoek je de machinebouwer en controleer jij of de machine doet wat hij moet doen. Bij afwijkingen stuur je bij en zorg jij dat de machine vrijgegeven kan worden conform overeengekomen in het begintraject.

Wanneer de machine is vrijgegeven, coördineer je het transport en de plaatsing in de fabriek. De geleverde machine wordt opgebouwd en getest. Jij bepaalt of de machine daadwerkelijk opgeleverd is zoals afgesproken bij de aankoop. Ook verzorg jij een goede overdracht naar de productie. Je traint de productiemedewerkers hoe met de machine te werken en gaat aan de slag met het managen van restpunten.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je professioneel te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken. Voor de rol van Project Engineer hebben we jou genoeg te bieden: 

 • Een goed salaris tussen de € 3.300,00 (junior) en € 4.800,00 (senior) 
 • Een winstuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering
 • 25 vakantiedagen + 7 collectieve adv-dagen

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor de rol van Project Engineer zijn wij opzoek naar de volgende kwaliteiten: 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt (enige) kennis met 3D tekenen (bijvoorbeeld in SolidWorks, Inventor of vergelijkbaar programma)
 • Je weet jezelf zowel in het Nederlands als in het Engels goed te verwoorden
 • Wordt je graag uitgedaagd binnen mooie technische projecten en leer je graag iets nieuws? Nog mooier!

Sluit je hier niet helemaal op aan? Niet twijfelen: gewoon contact met ons opnemen.

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ‘Solliciteer nu’. Heb je eerst nog vragen over deze Project Engineer vacature? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40

E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact