In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Technische projecten om productielijnen te optimaliseren 
 • Functie voor een engineer met Project Management ambitie
 • Goed salaris, een laptop en mogelijkheid om thuis te werken

Tech-specs

Wist je dat?

15 miljoen

Aantal geproduceerde wafels per dag

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Gepofte rijstwafels, wat kan daar nou spannend aan zijn? Veel natuurlijk! Dit bedrijf produceert namelijk volledig automatisch 15 miljoen wafels per dag! Je snap het wel, daar heb je een uitgebreid machinepark voor nodig.

Binnen de fabrieken, verdeeld over verschillende locaties in Europa, zijn regelmatig nieuwe projecten nodig ter uitbreiding, vervanging of vernieuwing van het machinepark. Met een team van toptechneuten, engineers en projectmanagers wordt hier dagelijks met veel technische passie aan gewerkt. Er momenteel zelfs een gloednieuwe fabriek in Polen gebouwd.

De functie

Dit ga je doen

In deze functie ben je samen met een team verantwoordelijk voor de voorbereiding, implementatie en uitvoering van nieuwe technische projecten in de fabrieken in Nederland, België, Italië en Polen. Samen met de projectmanager en 3 collega Project Engineers vorm je een professioneel team dat veel kennis met elkaar deelt.

Jullie bespreken welke leveranciers geschikt kunnen zijn voor een succesvolle samenwerking.De projectmanager ondersteunt bij het inventariseren en verzamelen van informatie. Vervolgens stel je een termijn, het budget en de kwaliteit vast en begin je zelf met de eerste lay-out schetsen van het project. Een uitdagende taak waar je al je creativiteit in kwijt kan. Het maken van een goede planning helpt je om het overzicht te bewaren en er zeker van te zijn dat deadlines behaald worden.Tijdens de uitvoering ben jij de coördinator van het geheel en zorg je dat zowel interne als externe monteurs goed samenwerken om het project te realiseren.

In deze functie ontwikkel je jezelf echt als allround engineer. Het is echter wel een functie met hoofdzakelijk mechanische werkzaamheden. De meeste elektrotechnische en besturingstechnische taken worden door een externe partner uitgevoerd.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Dit krijg je er voor terug:

 • Een salaris tussen de € 3.000,00 en € 4.500,00 per maand
 • Een laptop
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden naar Project Manager
 • Thuiswerken tot maximaal 2 dagen per week

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wat wij van jou verwachten als Project Engineer. Herken jij jezelf?

 • Afgeronde technische HBO opleiding
 • Basiskennis van besturingstechniek en bekend met Solidworks en Autocad
 • Werkervaring binnen een productie-omgeving of in de machinebouw is nodig voor deze functie
 • Je bent bereid om incidenteel door Europa te reizen

We hebben verder geen harde eis aan aantal jaren werkervaring of specifieke technische kennis. Reageer dus vooral als je jezelf ziet werken en groeien in deze functie!

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Project Engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact