In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een goed salaris, 30 vrije dagen en een winstuitkering 
 • Helpen aan het opstarten van een nieuwe productielijn
 • Uitgedaagd worden op zowel engineering als projectmanagement

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij deze organisatie werk je samen aan de productie van natuurlijke producten van Nederlandse bodem. Letterlijk een oer-Hollands product; de producten worden gemaakt van Nederlandse rivierklei. Binnen dit bedrijf hebben ze een duurzaam proces voor gebakken stenen opgezet. De stenen gaan 100 tot 200 jaar mee en worden veelal per boot getransporteerd. Deze organisatie levert meer dan 120 verschillende soorten straatbakstenen 

De bakstenen worden gebruikt voor huizen, bedrijfsgebouwen en diverse andere toepassingen. Een product waar altijd vraag naar is. Dat betekend; altijd werk! Door verschillende bewerkingen middels transportbanden, menginstallaties en natuurlijk ovens worden de bakstenen uiteindelijk gestapeld, ingepakt en op transport gezet richting diverse bouwmarkten en eindgebruikers.  

Het is een fabriek zoals je een fabriek verwacht. Een proces vol automatisering, kettingbanen, bewegende grijpmachines en robotica. Een omgeving voor een engineer die het leuk vind om mooie projecten te realiseren. Het kan soms wat stoffig zijn, maar de omgeving is zeker niet vies, koud of nat. 

De functie

Dit ga je doen

In jouw rol van Project Engineer ga je je in eerste instantie bezig houden met het opstarten van een nieuwe productielijn, voorzien van de nieuwste technieken die gebruikt worden in de keramische industrie.

De focus zal in het begin liggen op het in bedrijf nemen en optimaliseren van een nieuwe engobeerlijn in combinatie met een digitale printer. Een engobeerlijn voegt een beschermende laag toe aan de dakpan zodat hij minder poreus wordt. Op zowel technisch als commercieel gebied zal er nationale als internationale samenwerking plaatsvinden. Dit alles met als doel de ontwikkeling van digitaal geëngobeerde bakstenen en de verdere ontwikkeling van dit nieuwe proces. Het is natuurlijk erg gaaf om bij te dragen aan deze nieuwe ontwikkeling en te helpen een verbeterd product op de markt te zetten. Na de inbedrijfname zal je net name bezig zijn met coördinatie van het onderhoud en de dagelijkse controle op het productieproces. 

In een volgende fase van je carrière zullen de andere delen van het totale proces, zoals drogen en bakken, stap voor stap toegevoegd worden aan jouw takenpakket. Daarvoor zal het (leren) kennen van grondstoffen en recepturen van wezenlijk belang zijn.

Kortom, we zijn op zoek naar een ambitieus persoon die samen met ons wil groeien in dit nieuwe proces om in een uitdagende en veranderende wereld van de keramiek vooraan te lopen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

We hebben jou als nieuwe Project Engineer natuurlijk ook wat bieden. Naast dat je bij goed functioneren een vast dienstverband aangeboden krijgt, bieden wij:

 • Een basissalaris op basis van jouw kennis en ervaring tussen € 3.200,00 en € 4.500,00

 • 3% eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO voor de Nederlandse Baksteenindustrie. Dit is een vast bedrag afhankelijk van de afstand

 • Een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf

 • 30 vakantiedagen

 • 8% vakantiegeld
 • Een personeelsfonds die namens collega's ondersteuning biedt bij bijzondere gebeurtenissen of situaties

 • Producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In de rol van Project Engineer hopen wij dat je grotendeels aan onderstaande punten voldoet: 

 • Je hebt een MBO+ of HBO opleiding afgerond in een technische richting
 • Je hebt kennis van mechaniek, elektrotechniek en besturingstechniek
 • Je wil je graag verder ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld bereid om een Keramische cursus te volgen
 • Je spreekt Nederlands en Engels

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Project Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Functies bij Profield:Software Engineer, PLC Engineer, Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Automation Engineer, Hardware Engineer, Mechanical Engineer, Robot Programmeur, Project Engineer, Tekenaar, Werkvoorbereider, Constructeur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact