In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een stabiele en groeiende Nederlandse onderneming
 • PLC programma's schrijven en aanpassen (Siemens S7 en TIA Portal)
 • Dit bedrijf zet kwaliteit op de eerste plaats

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Al ruim 30 jaar is dit bedrijf een toonaangevende speler in de markt. Dit bedrijf is namelijk specialist op het gebied van automatisch kratstapelen, beladen en ontladen, dollies en rolcontainers. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door een collega en kreeg ik heerlijke koffie en een rondleiding door het bedrijf. Zoals al eerder gezegd is dit bedrijf specialist op het gebied van laden en ontladen en dit was tijdens de rondleiding al snel duidelijk. Het hele magazijn was rijkelijk gevuld met machines waar de medewerkers, ieder in zijn eigen rol, aan had gewerkt en die klaar waren voor transport. Van de tekenkamer tot de machinebouwers iedereen heeft zijn inbreng in het eindresultaat.

Ook biedt dit bedrijf diverse handling systemen aan voor de interne logistiek. Of het nu gaat om bufferen, ontladen, beladen, stapelen, ontstapelen, orders verzamelen, reinigen of het sorteren van krat, palet of dolly. Deze organisatie is een betrouwbare speler in de markt en werkt o.a samen met partijen als Amazon, Van der Lande en het AH distributiecentrum.

Dat de sfeer goed is binnen de organisatie kon je goed merken.  Er werd veel gelachen in de kantine, collega's speelden een potje tafelvoetbal en er hing een ontspannen en informele sfeer.

De functie

Dit ga je doen

Als PLC programmeur werk je in een team mee aan de realisatie van de besturingssystemen voor transportbanden, stapelmachines en verdeelsystemen. Je bent bezig met het programmeren van PLC techniek, aandrijfsystemen en industriële netwerken (Profinet/Profibus). Er wordt hier veel gewerkt met systemen van SEW.

Veel machines worden klantspecifiek uitgewerkt want elke klant heeft andere producten en dus ook andere wensen. Toch is de basis vaak hetzelfde om vervolgens in elk project eigen innovatieve oplossingen te bedenken.  

Nadat de commissioning engineers de machines hebben geplaatst zal het transportsysteem waar jij aan hebt gewerkt, daadwerkelijk ‘tot leven worden gebracht’. Jij zorgt ervoor dat de programmatuur goed werkt en volledig getest is. Je bent dus ook regelmatig op locatie bij de klant bezig. 

Het software team is groeiend en ze willen komende jaren een aantal extra engineers gaan aannemen. Jij kan daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van software engineering afdeling en meedenken over hoe dingen beter, sneller en efficiënter kunnen. Het is dus wel erg belangrijk dat je een aantal jaar ervaring in het vak hebt.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als PLC Programmeur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de € 2.800,00 (junior) en € 4.500,00 bruto (senior) per maand 
 • Werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen
 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarin jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen
 • Mobiele telefoon en laptop
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij geschikt voor de functie van PLC Programmeur:

 • Je hebt een MBO+ niveau met affiniteit voor industriële automatisering
 • Je bent bekend met de softwarestructuur van PLC-besturingssystemen 
 • Je kunt aanpassingen uitvoeren in PLC software 
 • Je hebt ervaring op gebied van commissioning
 • Je bent in staat om storingen in PLC-besturingssystemen te lokaliseren en op te heffen

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van PLC programmeur / Software Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact