In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken in een unieke en spectaculaire werkomgeving 
 • Sleutelen aan verschillende attracties in een pretpark
 • Ideaal voor startende monteurs

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit is jouw kans om in één van de meest unieke en spectaculaire werkomgeving te werken! In samenwerking met Walibi zijn wij op zoek naar meerdere Monteurs Technische Dienst. Wij pakken voor hen het eerste gesprek op en mocht je geschikt zijn voor de functie dan kom je op gesprek in een kantoor naast de achtbaan Speed of Sound. Walibi heeft 34 verschillende attracties die moeten worden onderhouden en waar eventuele storingen opgelost moeten worden. Hoogtevrees komt hier niet goed uit, zeker niet als je naar het topje van de Goliath gaat. Uiteraard staat veiligheid voorop en is alles op-en-top geregeld.

In de periode van april tot en met oktober is het seizoen geopend en wordt er gewerkt in een 2-ploegendienst (06:00 uur tot - 15:00 uur en 15:00 uur tot 23:30 uur). Ook wordt er gerouleerd in het weekend, aangezien het park dan uiteraard op volle toeren draait. Het is dus wel belangrijk dat je hiervoor openstaat. Tijdens het seizoen dat het park gesloten is, wordt er gewerkt in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en staat er groot onderhoud op de planning.

In totaal zijn er ongeveer 22 Monteurs Technische Dienst actief. Je komt dan ook te werken in een ontzettend leuke groep. De monteurs zijn ook regelmatig te vinden in hun grote werkplaats. Er staat op de planning dat dit volledig wordt verbouwd. In deze werkplaats komen verschillende attractie onderdelen zoals treinen en botsauto's voor revisie- en reparatiewerkzaamheden. Binnen het team hangt een goede sfeer en is er onderling veel met elkaar te regelen, bijvoorbeeld als jij graag in de avond wil werken tijdens Halloween Fright Nights (TIP!).

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst is geen dag hetzelfde in dit pretpark. De werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • In de ochtendploeg beginnen ze altijd met het controleren van de attracties aan de hand van controlelijsten. Als alles in orde is dan geef je dit door aan de attractiemedewerkers, zodat de bezoekers bij binnenkomst meteen hun eerste rit kunnen maken
 • Je voert periodieke controles en klein onderhoud uit aan de attracties en gebouwinstallaties
 • Tijdens de openingstijden loop je met je portofoon door het pretpark en sta je paraat bij eventuele storingen en los je deze indien mogelijk gelijk op
 • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de werkplaats, bijvoorbeeld het reviseren van botsauto's en gedeeltes van achtbanen
 • Als het pretpark dicht is (december t/m maart) ben je bezig met groot onderhoud. In het onderhoudssysteem Ultimo staat welke attractie wanneer aan de beurt is. Iedere attractie wordt zorgvuldig geïnspecteerd, zodat alle attracties het hele openingsseizoen weer kunnen worden gebruikt

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een startsalaris tussen de € 2.169,00 - € 2.667,00 bruto per maand (doorgroeimogelijkheden qua salaris richting € 3.000,00 bruto per maand)
 • Minimaal 25 vakantiedagen en mogelijkheid om 5 extra dagen erbij te kopen
 • Een ploegentoeslag van 10% in de periode van april tot en met oktober
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Onbeperkt gratis toegang tot Walibi Holland en andere bezoekers- en kortingsregelingen
 • Kortingsregeling van de Club van Elf; 50% korting op de entreeprijs bij collega-parken (o.a. Efteling en Duinrell)

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Monteur Technische Dienst beschik jij over de volgende zaken:

 • Techniek is jouw passie en je wil hier zoveel mogelijk over leren 
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring binnen een technische organisatie
 • Je beschikt over eigen vervoer
 • Je bent leergierig en proactief 

  Interesse?

  Kom in contact!

  Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

  Mobiel: 06 - 12 76 50 91
  E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

  Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

  Solliciteer nu

  Sollicitatie procedure

  Stap voor stap richting een nieuwe baan

  Icon

  Je solliciteert

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Icon

  We gaan kennismaken

  In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

  Icon

  Gesprekken plannen

  Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

  Icon

  Arbeidsvoorwaarden matchen

  Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

  Icon

  Het is een match!

  Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

  SOLLICITEER NU

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Persoonsgegevens

  PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

  Contactgegevens

  Prive Werk
  Toevoegen
  Terug naar vacature details

  Pro's over Profield

  Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

  “Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

  Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

  Heb je een vraag?

  Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
  de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

  Waarom solliciteren via Profield?

  Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

  Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

  Meer weten over Profield?

  Min Min

  Wat kost gebruikmaken van Profield?

  Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

  Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

  Min Min

  Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

  Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

  Min Min
  Profield

  Jij verdient maatwerk

  Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

  Kom in contact