In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken in een schitterende gemoderniseerde productieomgeving
 • Een goed salaris en een rooster met gemiddeld 33 uur per week 
 • Een stabiel bedrijf met een professioneel technisch team 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

De groenten komen hier van het land binnen en worden vervolgens volledig geautomatiseerd gewassen, gesneden en gedroogd.Samen maken ze hier gezond eten lekker én makkelijk. Wekelijks leveren ze zo’n 3,5 miljoen verpakkingen van o.a. maaltijdsalades, verspakketten en voorgesneden groente aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. Dit doen ze samen met 1200 collega’s.Echt een mooi bedrijf met een duidelijke gezonde missie!

Om dit alles te realiseren zijn er natuurlijke regelmatig technische investeringen nodig. Het bedrijf heeft een machinepark met ongeveer 56 verschillende productielijnen. Zo is er ook recent een heel nieuw orderpicksysteem met vele robots geïnstalleerd. Dit is een zeer divers machinepark met nieuwe machines, oudere machines, verschillende technieken en zelfs machines die speciaal voor bepaalde producten worden ingezet. Als techneut kan je hier zeker je uitdaging vinden!

De functie

Dit ga je doen

De diverse machines moeten natuurlijk goed en stabiel blijven draaien om de supermarkten op tijd van hun producten te voorzien. De technische dienst is, net als de rest van de organisatie, volop in ontwikkeling en beweging. Al de medewerkers worden aangemoedigd mee te denken over nieuwe machines en verbetering van processen.

Doordat er met een dagvers product wordt gewerkt is het werk leuk en uitdagend. Bij de opstart van de lijnen is het dynamisch en uitdagend. Verder krijg je veel vrijheid. Dat maakt het werk erg leuk en interessant!

De Technische Dienst werkt in 5 ploegen en is 24/7 aanwezig. Elke ploeg bestaat uit 2 storingsmonteurs en een onderhoudsmonteur. Als ondersteuning op de storing- en onderhoudswerkzaamheden zijn er ook een onderhoudsengineer, Project Engineer, Teamleider Storing, Teamleider onderhoud en een Manager Technische Dienst werkzaam. Dit geeft wel aan welke mooie mogelijkheden er zijn om door te groeien richting andere functies!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een brutosalaris tussen € 3.800,00 - € 5.200,00 (inclusief ploegentoeslag en bonus)
 • 26 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en een fietsplan
 • Opleidingen en trainingen betaald door de werkgever
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Monteur Technische Dienst zeker iets voor jou! 

 • Een afgeronde MBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als monteur technische dienst bij een productiebedrijf
 • Een technische uitdaging ga jij niet uit de weg
 • Je bent bereid om te werken volgens 5-ploegen rooster

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact