In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een indrukwekkend machinepark waar jij jezelf op mechanisch en elektrotechnisch vlak kunt ontwikkelen
 • Je komt te werken in een goed georganiseerd team TD van totaal 12 personen
 • Veel vrijheid om de techniek en de machines te verbeteren

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is al ruim 150 jaar een toonaangevende producent van aluminium flexibel verpakkingsmateriaal. Ze richten zich voornamelijk op drie sectoren, namelijk voedingsmiddelen, industrie en tabak. Denk bijvoorbeeld aan het stukje aluminium wat er op een fles ketchup en een pak babyvoeding te vinden is.

Het machinepark wordt een speeltuin voor techneuten genoemd door de Manager Technische Dienst. Op deze productielocatie werken ze in meerdere hallen waar ze verschillende soorten aluminiumfolie op rol produceren. In een van de hallen wordt het aluminiumfolie gesneden op klantspecifieke aanvragen. Het machinepark bestaat uit oudere machines waar meer mechanisch onderhoud gevraagd wordt en nieuwere machines waar weer meer elektrotechnische storingen te vinden zijn.

Als Monteur Technische Dienst kom je te werken in een goed georganiseerd team TD van 12 personen. Dit team bestaat uit 1 Manager TD, 2 Werkvoorbereiders, 2 Besturingstechneuten en 7 Monteurs Technische Dienst. De Monteurs bestaat uit een goede mix van elektrotechnisch en mechanisch geschoolde mensen. Van jou wordt er verwacht dat ja als ''allrounder'' zowel elektrotechnische als mechanische storingen kunt oplossen. Het geeft niet als je op dit moment meer gespecialiseerd bent op 1 vlak, maar het is wel belangrijk dat je bereid bent om je allround te ontwikkelen. De sfeer binnen het team is erg goed en er heerst een cultuur dat iedereen iets over heeft voor elkaar.

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst kom je te werken in de dagdienst. Dit is van 07:00 uur tot 16:00 uur, maar hier is ook wat flexibiliteit in mogelijk. Dit bedrijf is erg trots dat ze het machinepark kunnen bedienen vanuit een dagdienst in combinatie met een geconsigneerde monteur buiten de dagdienst. Het preventief onderhoud heeft het bedrijf dan ook goed op orde en dat willen ze graag zo houden!

De dag begint altijd met een overleg in de ruimte wat speciaal gereserveerd is voor de TD. Tijdens dit overleg worden de bevindingen van de monteurs besproken en volgt er een planning van de werkzaamheden. Als de bespreking klaar is dan ga je aan de slag met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de diverse machines. Uiteraard sta je paraat bij een eventuele storing en zorg je ervoor dat de productie zo snel mogelijk weer verder kan. Wel wordt er van je verwacht dat je ook analyseert waarom de storing is voortgekomen en hoe je dit wellicht in de toekomst kan voorkomen of minimaliseren.

Naast deze werkzaamheden word je als Monteur Technische Dienst ook veel betrokken bij diverse (verbeter)projecten. Dit kan bijvoorbeeld het verbeteren van de efficiëntie van een wikkelmachine zijn of een inbedrijfstelling van een nieuwe machine.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Voor de functie van Monteur Technische Dienst bieden wij:

 • Salaris tussen de € 3.000,00 en € 3.500,00 bruto per maand
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een modern bedrijf met uitdagende techniek en een collegiale sfeer
 • 25 vakantiedagen en 13 Atv-dagen
 • Een consignatievergoeding

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Monteur Technische Dienst zeker iets voor jou!

 • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica 
 • Enkele jaren ervaring binnen de industrie
 • Goede mechanische en/of elektrotechnische vaardigheden
 • Bereidheid om je allround te ontwikkelen
 • Je bent ook bereid om consignatiediensten te draaien (door de grootte van de TD valt dit relatief gezien mee hoe vaak dit is)

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact