In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een uitdagende functie voor zowel startende als ervaren monteurs
 • Je ontwikkelt jezelf op mechanisch en elektrisch gebied
 • Je houdt je bezig met high-tech machines en productielijnen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Op deze productielocatie worden er al 30 jaar verpakkingsoplossingen geproduceerd voor verschillende producenten van zeepproducten. Dit kunnen flesjes, pompjes of sproeiers zijn. De producten die hier geproduceerd worden zie je terug in de supermarkt. Dat is natuurlijk erg mooi om te zien! Er worden hier bijvoorbeeld flesjes voor Nivea producten gemaakt.

Het bedrijf investeert veel in de ontwikkeling van de productiemachines. Dat zijn tenslotte de kapitaalgoederen van de organisatie. Hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service richting de klanten is altijd het doel. De producten worden geleverd over de hele wereld.

Als techneut kom je te werken in een schone, droge en mooie productieruimte waar veel fijnmechanische en high-tech machines staan. De machines bevatten diverse technieken zoals pneumatiek, sensortechniek en besturingstechniek. De assemblage van deze producten is maatwerk en hierdoor worden de machines erg fijn afgesteld. Dat alles maakt dit de perfecte werkomgeving voor een techneut die uitdaging zoekt!

De functie

Dit ga je doen

In deze functie van Monteur Technische Dienst ben je samen met het technisch team verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van de productiemachines.Deze functie van Monteur Technische Dienst bevat de volgende werkzaamheden:

 • Het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan de assemblagelijnen op elektrisch, mechanisch en pneumatisch vlak
 • Het ombouwen van de assemblagelijnen
 • Het uitvoeren van gepland onderhoud
 • Je houdt toezicht op het productieproces en neemt indien nodig maatregelen voor verbetering van de assemblagelijnen

In deze functie van Monteur Technische Dienst ben je ongeveer 70% mechanisch en 30% elektrisch bezig. Als beide vakgebieden jouw interesse wekken dan is deze functie zeker wat voor jou!Je komt te werken in een dagdienst, maar het kan incidenteel voorkomen dat je gevraagd wordt om in te vallen in de 3- en 5-ploegendienst. Dit zal hoogstens een paar keer per jaar zijn. Enige flexibiliteit is dus wel gewenst.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een goed startsalaris tussen € 2.200,00 - € 3.000,00 afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • Als je moet invallen in de ploegen dan word je er uiteraard ook goed voor betaald (30% extra voor 5-ploegen en 16,5% extra voor 3-ploegen)
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Monteur Technische Dienst zeker iets voor jou!

 • Een afgeronde MBO-3/4 opleiding richting Werktuigbouwkunde / Elektrotechniek
 • Enige werkervaring bij een productiebedrijf is een pré (geen harde eis)
 • Je bent leergierig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en ook incidenteel bereid om in te vallen in een 3- en/of 5-ploegendienst 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact