In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken in een leuk team waarin je veel vrijheid krijgt
 • Helpen bij het uitvoeren voor verbeterprojecten in de fabriek
 • Een fijn dagdienstrooster waar je goed voor betaald wordt

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf ontwikkeld en produceert kalkzandstenen die veel gebruikt worden in de huizenbouw. Door de huidige woningbehoefte heeft dit bedrijf altijd werk en draagt het bij aan de ontwikkeling van goede en betaalbare woningen in Nederland. Een mooi doel om aan mee te werken! Gelukkig doen ze dit ook op een milieubewuste manier. Veel grondstoffen en verpakkingen worden weer gerecycled.

Op de ruim opgezette en geautomatiseerde productielocatie worden de grondstoffen aangeleverd en opgeslagen in silo's. De grondstoffen worden vervolgens in mallen geperst en in de oven gebakken tot grote kalkzandsteen panelen. Een grote metershoge snijmachine zaagt de blokken in kleinere stenen. Interne transportsystemen, liftinstallaties en pick- en place robots zorgen ervoor dat alle stenen het proces op een geautomatiseerde manier kunnen doorlopen.

'We willen mooie verbeteringen in de fabriek gaan doorvoeren' gaf je de HR manager aan. Dit betekend veel investeringen in de machines en automatisering, maar ook in personeel. 'Het is een hecht team, de monteurs zijn direct maar er wordt ook veel gelachen' werd er uitgesproken. Binnenkort komt er een georganiseerde vrijdagmiddag borrel en iedere medewerker wordt meer bij de nieuwe plannen betrokken. Mooie ontwikkelingen en een leuk moment om in te stappen om een bijdrage te kunnen leveren!

De functie

Dit ga je doen

In deze functie ben je dagelijks bezig om de machines en overige productiemiddelen in goede conditie te houden. Dit doe je samen in een team van 8 monteurs. Binnen het team wordt er wel enig onderscheid gemaakt tussen de elektromonteurs en de mechanische monteurs. Maar het is zeker welkom wanneer je allround vaardigheden bezit! Je kan hier dus zowel als E, W en Allround Monteur aan de slag.

Je verhelpt storingen en zorgt voor goed onderhoud aan de machines. De aankomende maanden zullen er ook diverse projecten worden uitgevoerd. Hier wordt je als monteur natuurlijk nauw bij betrokken. Het is belangrijk dat je enigszins fit bent voor deze functie. Het is namelijk wel nodig dat je eens onder een machine kruipt of dat je een trap op moet bij één van de silo's. 'Het kan hier ook wel stoffig zijn, daar moet je wel tegen kunnen' - gaf de HR manager aan.

Het is een leuke diverse functie voor iemand met een passie voor techniek. Alles is hier groot en uitdagend en dat is erg gaaf om te zien!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Je wordt hier bovengemiddeld betaald met een salaris tussen de € 2.913,- en € 3.498,- bruto per maand
 • Veel ruimte voor ontwikkeling doormiddel van opleidingen en cursussen
 • Een fijne werksfeer en een team dat voor elkaar klaar staat
 • Mooie doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de werkvoorbereiding
 • Geen avond- of nachtdiensten en geen storingstelefoon mee naar huis (heerlijk!)
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

We zoeken iemand met goede technische vaardigheden die redelijk zelfstandig aan de slag kan. Dat hoeft echt niet altijd een techneut te zijn die al jaren ervaring heeft met onze machines. Een fitte en gedreven automonteur die een andere uitdaging zoek zou hier bijvoorbeeld ook best kunnen passen. Die kan hier juist veel leuke nieuwe dingen in de techniek leren. Kort samengevat is het handig dat je voor deze functie de volgende eigenschappen bezit: 

 • Kennis van mechaniek en/of elektrotechniek (voor elk type monteur is hier werk te vinden)
 • Je wilt er elke dag er het beste van maken en vind het niet erg om vieze handen te krijgen
 • Techniek is jouw passie en wilt hier altijd in blijven leren

In deze functie hoef je niet aan een groot rijtje eisen te voldoen. Twijfel je toch? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de Kevin (contactgegevens onderaan). Hij beantwoord graag je vragen! 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Kevin Koelewijn.

Mobiel: 06 - 82 63 92 20
E-mail: kevin@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Kevin Koelewijn,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact