In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een gezellig en hardwerkend TD-team van 9 personen met een 'Twentse mentaliteit'
 • Combinatie van oude- en state of the art machines
 • Werken op een moderne productielocatie met 2 productiehallen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Enthousiast, loyaal en betrokken. Deze kenmerken worden van je gevraagd als je binnen het TD-team wil passen. Er heerst een 'Twentse mentaliteit'. Na het navragen wat hier precies mee werd bedoeld, kregen we het volgende antwoord; ''Er wordt hier hard gewerkt, maar dit gaat altijd gepaard met een lach. Er is ruimte voor humor en we staan altijd klaar voor elkaar. We zijn recht door zee en verwachten ook eerlijkheid''.

Dit bedrijf produceert al ruim 130 jaar hoogstaande papieren, flexibele verpakkingen en drukwerk op diverse producten voor de levensmiddelen-, petfood en non-food industrie. Denk bijvoorbeeld aan een zak voor de potgrond, diervoeding of melkpoeder. Op deze moderne productielocatie hebben ze 2 productiehallen; een voor de papieren verpakkingen en een voor het polyethyleen verpakkingen. Het machinepark bestaat uit een mix van oudere en state of the art machines. Denk bijvoorbeeld aan diverse druk- en extrusiemachines. 

In totaal werken er zo'n 100 mensen, waaronder 7 Monteurs Technische Dienst, 1 Hoofd Technische Dienst en 1 Werkvoorbereider. De één is meer gespecialiseerd op het gebied van storingen en de ander meer op het onderhoud. Hetzelfde geldt voor elektrotechnisch en mechanische werkzaamheden. Het is maar net wat het beste bij jou past.

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf krijg je te maken met voldoende uitdagingen binnen de TD, namelijk;

 • Het machinepark wordt fors uitgebreid. Door een overname van een bedrijf worden binnenkort meerdere machines in bedrijf gesteld. De bedoeling is dat deze lijnen snel gaan draaien, maar dit zal ongetwijfeld gepaard gaan met storingen en ''kinderziektes''. Aan de TD de taak om dit op te lossen.
 • Op dit moment wordt het onderhoud nog voornamelijk correctief uitgevoerd, maar de wens is om steeds meer preventief onderhoud uit te voeren. Hiervoor zoeken ze nog wel een goede Monteur Technische Dienst... 
 • Hiervoor werken ze ook steeds meer met het onderhoudsprogramma McMain. Dit moet ook nog verder worden ingericht. 

Los van deze uitdaging ben je als Monteur Technische Dienst continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen aan het machinepark. Je lost storingen niet alleen op, maar je probeert er ook voor de zorgen dat ze niet of nauwelijks meer terug komen. Je werkt in een dagdienst en samen met je collega's rouleer je in een consignatiedienst. Dit houdt in ongeveer 1 in de 7 á 8 weken. De consignatiedienst loopt tot 23:00 uur, dus je kunt met een gerust hart gaan slapen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Monteur Technische Dienst krijg je:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 2.800,00 en € 3.700,00 
 • Een 40-urige werkweek
 • Doorgroeimogelijkheden waardoor je hier jaren vooruit kunt
 • De mogelijkheid om 13 ATV dagen op te bouwen
 • Een vergoeding voor de consignatiedienst
 • 25 vakantiedagen, reiskostenregeling en een pensioenregeling vanaf de eerst dag
 • Allemaal techniek-minded collega's die elkaar graag helpen
 • Opleidingen en trainingen waarmee jij nóg meer technische kennis in huis haalt

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit zien we graag in jou als Monteur Technische Dienst:

 • Een opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
 • Ervaring met storingen en onderhoud aan machines? Mooi!
 • Een 'Twentse mentaliteit'
 • Sluit je hier niet helemaal op aan? Niet twijfelen: gewoon contact met ons opnemen!

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Monteur Technische Dienst? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact