In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een score van 8,2 voor de werknemerstevredenheid!
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en veel vrije tijd
 • Werken binnen een super uitdagend machinepark 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf is een van de grootste fabrikanten van vouwkarton. Het vouwkarton wordt gebruikt voor de verpakkingen in de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Denk hierbij aan de doosjes voor theezakjes of aspirines.

De processen binnen de fabriek zijn enorm divers en wij keken onze ogen uit tijdens de rondleiding. Waar het begint met houtsnippers eindigt het verpakt en geseald als stapels vouwkarton in de vrachtwagen. Van grote en grove persinstallaties tot volledig geautomatiseerde inpaklijnen middels robotica en sealmachines. Alles is hier te vinden. De machinelijn waar het karton uiteindelijk op grote rollen afkomt is zelfs 135 meter lang!

Elke jaren worden er miljoenen gestoken in verbeterprojecten en hierdoor gebeurd er altijd wat in de fabriek. 'De mooie projecten, de diversiteit aan techniek en de mogelijkheid om altijd wat te kunnen leren, dat maakt het werk hier zo mooi' aldus de HR manager. Ze hebben recent een medewerkers tevredenheid onderzoek gedaan met als resultaat een gemiddeld cijfer van een 8,2. De gemiddelde dienstverband is ook 26 jaar. Dat zegt genoeg!

De functie

Dit ga je doen

Als storingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor de storingen aan de machinelijnen. De productie laten draaien, dat is jouw primaire doel. Door de grote diversiteit aan techniek met o.a. stoomtechniek, procestechniek en meet- en regeltechniek is het hier echt een uitdaging om de processen te kennen. Dat zal het werk uitdagend maar ook enorm leuk maken.

Binnen het team ben jij de storingsmonteur waarbij andere TD leden verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van onderhoud. Tijdens de storingen ontdekt je dingen die goed en minder goed gaan. Vervolgens draag jij door deze kennis bij aan het initiëren van mooie verbeterprojecten. Vaak uitgevoerd door de projectmonteurs in de fabriek.

Het werk zal zowel veel elektro- en besturingstechnisch als ook in mindere mate mechanisch werk bevatten.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Wil jij een uitdagende en verantwoordelijke baan met een uitstekend salaris en daarnaast enorm veel vrije tijd?

Als je aan de slag gaat als Monteurs Technische Dienst / Storingsmonteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.400,00 bruto per maand
 • Een extra toeslag van 28% voor het werken in ploegendiensten
 • Een gemiddelde werkweek van 33,6 uur per week
 • Uitkering 13e maand (bruto maandsalaris + vakantietoeslag hierover)
 • Minimaal 23 vakantie dagen en 21,5 dagen ATV
 • Een eigen budget voor het behalen van certificaten en cursussen
 • Bijdrage ZVW EUR 50,- bruto per maand
 • 8% vakantietoeslag

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor deze functie is enige zelfstandigheid gewenst. Een schoolverlater heeft hier simpelweg een te grote uitdaging. Wanneer je enkele jaren ervaring hebt binnen een productieomgeving en het leuk vind om storingen te lokaliseren is het zeker aan te raden hier eens een gesprek te voeren. De mogelijkheden zijn breed.

In de nieuwe monteur zoeken we iemand met de volgende eigenschappen: 

 • Een technische MBO-4 opleiding en elektrotechnische ervaring 
 • Een aantal jaar werkervaring in een technische functie binnen de industrie 
 • Kennis van besturingssystemen in de procestechniek

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Storingsmonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact