In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan machines en technieken
 • Het bedrijf heeft genoeg opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Je krijgt energie van hectiek om je heen en blijft rustig in stressvolle situaties 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

In Nederland staan we bekend om melk en natuurlijk de zuivelproducten die daar bij komen kijken. Dit bedrijf is wereldwijd bekend en produceert melk, yoghurt en kaas waarbij de biologische zuivel centraal staat. Door de directe samenwerking met 70 melkveehouders streeft het bedrijf naar de hoogste standaarden in duurzaamheid en kwaliteit en dit is terug te zien in de fabriek.

Binnen een steenworp afstand van de weilanden staat het moderne pand waar dagelijks een miljoen producten worden geproduceerd. Het is dus goed voor te stellen wat de consequenties kunnen zijn van storingen. Hier kom jij van pas als Monteur Technische Dienst. Met een technisch team van 43 man zijn jullie verantwoordelijk voor de 3 segmenten: algemene producten, speciale producten en logistiek. Jouw taak is het oplossen van storingen, modificeren van bestaande installaties en onderhoud. Daarnaast geef je ook advies aan de productieafdeling wanneer nodig en neem je deel aan verbeterteams.

Klinkt dit allemaal nog iets te technisch? Geen probleem. Het bedrijf heeft genoeg opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

De functie

Dit ga je doen

Je hoeft niet bang te zijn voor verveling bij dit bedrijf. Door de enorme variatie aan machines, technieken en verschillende producten die worden geproduceerd is er geen dag hetzelfde. Als Monteur Technische Dienst is het wel belangrijk dat je rustig blijft in stressvolle situaties en dat je van een beetje hectiek houdt. Als Monteur Technische Dienst heb je te maken met de volgende werkzaamheden.  

 • Jij loopt door de fabriek heen met een storingstelefoon en wordt opgepiept bij een storing. Door een snelle analyse weet jij wat je moet doen en los jij de storing op, zodat de productie weer verder kan draaien. De storingen komen voor op mechanisch, elektrotechnisch, pneumatisch en hydraulisch vlak.
 • Door de vele storingen weet jij goed te onderscheiden welke storing de meeste prioriteit heeft. 
 • Je houdt je bezig met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de verschillende soorten machines (bijvoorbeeld verpakkingsmachines, blaasmachines, robots en vulmachines).
 • Je verricht modificaties aan machines en geeft advies aan de productieafdeling en wanneer nodig neem je deel aan verbeterteams. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Voor de functie van Monteur Technische Dienst bieden wij:

 • Salaris tussen de € 2.900,00 en € 3.800,00 bruto per maand exclusief ploegentoeslag
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een modern bedrijf met uitdagende techniek en een collegiale sfeer
 • 33,6-urige werkweek 
 • Ruime vergoeding voor de ploegendienst

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Ben jij die Monteur Technische Dienst en zie jij jezelf terug in dit profiel?

 • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica 
 • Bij voorkeur ervaring opgedaan binnen de industrie
 • Je bent bereid om in een 5-ploegendienst te werken
 • Je kunt goed tegen stressvolle situaties en hectiek op de werkvloer

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact