In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken in een team waarin iedereen bereid is om elkaar verder te helpen
 • Veel mogelijkheden om opleidingen te volgen en door te groeien
 • Verbeteringen aanbrengen in een geautomatiseerd machinepark waar veel in wordt geïnvesteerd

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Heb je je ooit afgevraagd waar je frituurvet vandaan komt? Normaal gesproken sta je hier niet bij stil, maar na het bezoeken van dit bedrijf vergeet je dit niet meer. Naast frituurvet produceert dit bedrijf ook (vloeibare) margarines, halvarines, spreads, bak & braad en oliën. Dit vind je terug in de supermarkt, bakkerijen en bij industriële bedrijven. In de fabriek wordt dagelijks gewerkt aan kwalitatief hoogstaande producten en ze streven dan ook naar steeds betere technologische prestaties van de productielijnen en machines.

Het machinepark bestaat uit een combinatie van gloednieuwe en oudere machines. Op een overzichtelijke manier zijn er 17 verschillende productielijnen aangelegd waarvan er maximaal 9 tegelijk kunnen draaien.In het machinepark staan verschillende vulmachines, inpakmachines, sealmachines, lopende banden en robots. Verder hebben ze ook een goed geordend magazijn en werkplaats die beschikbaar zijn voor de technische dienst. Het machinepark is gigantisch belangrijk voor het bedrijf en daarom investeren ze ook veel in nieuwe machines en productielijnen. Als Monteur Technische Dienst wordt jij hier veel bij betrokken en kan je daar een grote rol in spelen.

De Technische Dienst bestaat uit ongeveer 8 personen. Hieronder valt een Hoofd Technische Dienst, Coördinator Technische Dienst, Engineer en Monteurs. Je komt te werken in een gedreven team. Er is veel bereidheid om elkaar iets te willen leren. Als Monteur Technische Dienst kom je te werken in een verkapte 3-ploegendienst. Ze werken namelijk in cyclussen van 4-weken die bestaat uit 2 weken dagdienst, 1 week middagdienst en 1 week nachtdienst. Ze hebben er bewust voor gekozen om een extra week dagdienst te creëren, zodat jij als Monteur Technische Dienst de tijd krijgt om verbeteringen aan te brengen die jij zelf hebt gesignaleerd. In de andere weken is het oplossen van de voorkomende storingen namelijk jouw hoogste prioriteit.

De functie

Dit ga je doen

Als Monteur Technische Dienst heb je te maken met de volgende werkzaamheden:

 • Je begint de dienst samen met je collega TD'er van de afgelopen dienst. Er is altijd een overdracht, zodat jullie de belangrijkste zaken kunnen bespreken. Mede daardoor, weet jij wat de aandachtspunten worden van jouw dienst.
 • Je telefoon gaat af, want er is een storing. Je pakt jouw eigen gereedschapskar, gaat naar de plek van de storing en analyseert eerst wat de oorzaak is van de storing. Daarna los je de storing zorgvuldig op, zodat de productie weer zo snel mogelijk kan draaien
 • De fabriek loopt goed en er zijn geen storingen die jouw aandacht vragen. Je bent dan bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de hand van de onderhoudsplannen.
 • Je bent gevraagd om deel te nemen in een projectteam. Hierin deel je jouw kennis en geef je advies op basis van jouw technische ervaring en inzicht.
 • Al je bevindingen van de dienst rapporteer je in het onderhoudsprogramma
 • Je dienst zit er bijna op en je collega komt binnen voor de overdracht. Je neemt je bevindingen ook door met hem, zodat hij goed van start kan gaan.

In deze functie heb je te maken met veel verschillende technieken, zoals elektrotechniek, procestechniek, koeltechniek, hydrauliek, pneumatiek en mechanica. Uiteraard is het mooi als je van alles wat weet, maar dat wordt zeker niet van je verwacht. Het belangrijkste is dat je bereid bent om jezelf allround te ontwikkelen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Monteur Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een brutosalaris tussen de € 2.700,00 en € 3.400,00
 • 19,5% ploegentoeslag, wat neerkomt op een bruto maandbedrag tussen de € 526,50 en € 663,00 boven je maandsalaris!
 • 25 vakantiedagen
 • 11,5 Adv-dagen
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit bedrijf staat open voor zowel ervaren als beginnende monteurs. Als Monteur Technische Dienst wordt het volgende van je verwacht:

 • Een technische opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek
 • Ervaring bij een productiebedrijf is een pré
 • Bereidheid om jezelf allround te ontwikkelen 
 • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst zoals hierboven omschreven te werken 

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact