In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Ervaring in het onderhouden van auto's of vrachtwagens
 • Je vindt het leuk om te sleutelen
 • Affiniteit met elektrotechniek 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze producent van vacuümpompen en systemen is binnen deze branche één van de grootste producenten ter wereld. Met 60 vestigingen in 42 verschillende landen is dit bedrijf al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van vacuüm en overdruktechniek. Wereldwijd heeft dit bedrijf meer dan 3.000 medewerkers waarvan er 85 werkzaam zijn op de Nederlandse vestiging. 

Het super strakke en moderne pand inclusief werkplaats is gevestigd in het midden van het land en houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van de vacuümsystemen, het repareren en reviseren van de pompen en systemen en uiteraard het onderhouden van deze producten. Naast de moderne werkplaats hebben ze ook een high-tech magazijn waar alle pompen, systemen en materialen op voorraad staan. De functie

Dit ga je doen

Vanwege groei is dit bedrijf op zoek naar een Servicemonteur in het zuiden van het land. De groep monteurs bestaat uit 30 medewerkers waarvan ongeveer de helft binnendienst monteurs en de andere helft servicemonteurs. Wegens de enorme groei die dit bedrijf meemaakt zijn ze op zoek naar nieuwe collega's ter uitbreiding van de groep servicemonteurs. Als servicemonteur ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van regulier en preventief onderhoud aan vacuümpompen en –installaties. 

Naast het onderhouden beoordeel je de conditie van pompen en installaties, los je storingen op en verricht je installatiewerkzaamheden zoals het monteren van pompen en leidingwerk. Je wisselt motoren, pompen, olie en filters, controleert instrumentaties, frequentieomvormers en panelen. Ook schrijf je volledige inspectieformulieren en servicerapporten. Tot slot zorg je voor een correcte inbedrijfstelling.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als servicemonteur kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris van € 2.200,00 tot € 3.800,00 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring

 • 27 vakantiedagen

 • 13 ADV dagen

 • Onkostenvergoeding

 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen

 • Service bus van de zaak

 • Telefoon en tablet van de zaak

 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Van de nieuwe servicemonteur wordt het volgende verwacht:

 • MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau en een diploma in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Autotechniek of Bedrijfswagentechniek

 • Goede mechanische kennis in combinatie met (basis) elektrotechnische kennis

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

 • Je bent zelfstandig en kan goed het overzicht bewaren

 • Woonachtig in het midden van het land

 • Je begint de dag vanuit huis

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06-83481772 
E-mail: niek@profield.nl 

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact