In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Dit bedrijf zet kwaliteit op de eerste plaats 
 • Een groeiende Nederlandse onderneming met internationale ambities
 • Zorgen voor een detailleerde uitwerking van de machines

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Al ruim 30 jaar is dit bedrijf een toonaangevende speler in de markt. Dit bedrijf is namelijk specialist op het gebied van automatisch kratstapelen, beladen en ontladen, dollies en rolcontainers. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door een collega en kreeg ik heerlijke koffie en een rondleiding door het bedrijf. Zoals al eerder gezegd is dit bedrijf specialist op het gebied van laden en ontladen en dit was tijdens de rondleiding al snel duidelijk. Het hele magazijn was rijkelijk gevuld met machines waar de medewerkers, ieder in zijn eigen rol, aan had gewerkt en die klaar waren voor transport. Van de tekenkamer tot ... iedereen heeft zijn inbreng in het eindresultaat.

Ook biedt dit bedrijf diverse handling systemen aan voor de interne logistiek. Of het nu gaat om bufferen, ontladen, beladen, stapelen, ontstapelen, orders verzamelen, reinigen of het sorteren van krat, palet of dolly. Deze organisatie is een grote speler in de markt en werkt o.a samen met partijen als Amazon, Van der Lande en het AH distributiecentrum. Kortom, grote projecten gaan samen met grote partijen. 

De functie

Dit ga je doen

Jij als Tekenaar / Constructeur gaat aan de slag in een gedreven, ambitieus en gemotiveerd team. Samen met je collega's gaat werken aan mooie tekenprojecten. Dit mag je straks gaan doen in een gloednieuwe en modern kantoorpand. Deze zijn ze momenteel aan het bouwen. Jij hebt al (enige) ervaring opgedaan en met tekenprogramma's als Creo Elements of SolidWorks gewerkt. Je hebt als tekenaar / constructeur gevoel voor het ontwerpen van statische constructies, maar ook voor de bewegende delen van de machine. Ook voor ervaren engineers is hier voldoende uitdaging. Je vindt het leuk om jongeren wegwijs te maken in het vak en ze bij te sturen waar nodig. Een uitdagende baan met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen naar professional binnen de intralogistiek en machinebouw! 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Tekenaar / Constructeur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten: 

 • Een salaris tussen de  € 3.000,00 - € 4.300,00 bruto per maand afhankelijk van ervaring
 • Een 40 urige werkweek
 • De reiskosten worden vergoed
 • CAO Metaal en Techniek - Technische Instalatiebedrijf
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Dit is wat wij zoeken in een Tekenaar / Constructeur

 • Ruime ervaring met Creo Elements (of een vergelijkbaar tekenprogramma) 
 • Je beschikt over HBO werk- en denk niveau (of MBO-4 met ruime werkervaring)
 • Je vindt het leuk om minder ervaren engineers te helpen en kennis over te dragen
 • Je bent een creatieve en veelzijdige engineer

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Mechanical Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact