In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Geen project is hetzelfde, geen sector is hetzelfde. Super uitdagend!
 • Veel uitdaging en afwisseling door de klantspecifieke projecten
 • Een stabiele werkgever met veel doorgroeimogelijkheden

Tech-specs

Wist je dat?

+20 meter

Zo lang kunnen de hoogwaardige en zeer kwetsbare hi-tech kapitaalintensieve productielijnen worden.

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Een familiebedrijf dat behoort tot de top van het industrieel verpakken. Ze ontwerpen en vervaardigen industriële verpakkingen, verpakken industriële (kapitaal)goederen en verzorgen het transport daarvan. Dit doen ze voor diverse sectoren denk aan: defensie, bouw, medisch of elektronica. Dit bedrijf bestaat heeft 7 vestigingen met in totaal ruim 400 medewerkers. De vestiging Schijndel bestaat uit ruim 50 medewerkers. De cultuur is te typeren als open en vriendelijk. Ze geven veel vertrouwen en vrijheid wat zorgt voor een goede werk- privé balans. Samen werken wij hard om de verwachting van onze opdrachtgevers telkens te overtreffen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor plezier: successen worden gevierd, anderen wandelen een ontspannen rondje buiten en worden er zo nu en dan leuke activiteiten georganiseerd.

De functie

Dit ga je doen

Als Engineer ga je zelfstandig werken aan verschillende projecten. Je ontwerpt en werkt technische constructies uit. Daarnaast geef je de klant technische adviezen en beoordeel je de resultaten van ontwerp werkzaamheden.

Je werkt nauw samen met leidinggevenden en teamleider bedrijfsbureau om te voortgang van het werk, mogelijk opdrachten, aangeboden oplossingen en afwijkingen van het werk te bespreken. Het is belangrijk dat je met enthousiasme de (interne) klant weet te verrassen met jouw creatieve (technische) oplossingen.

Niet alleen jouw technische bagage, maar vooral ook jouw persoonlijkheid en karakter telt. Breng jij veel positieve energie mee, ben je goed in het stellen van jouw prioriteiten en heb je een probleemoplossend vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Mechanical Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Je wordt onderdeel van een dynamische verpakkingswereld waarbij duurzaamheid voorop staat;
 • Een werkomgeving waar je ruimte hebt voor initiatief en ondernemerschap;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen;
 • Verschillende leuke acties vanuit onze personeelsvereniging en ieder geval een keer per jaar een team- of bedrijfsuitje;
 • Leuke en gezonde werksfeer binnen een fijn team in een familiebedrijf.

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Engineer zeker iets voor jou!

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om de functie van Mechanical Engineer goed uit te voeren is het van belang dat jij jezelf herkent in onderstaande punten:

 • HBO werk- en denkniveau in een commerciële- of technische richting, of MBO+ met enkele jaren relevante ervaring;
 • 1-2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een productie omgeving…maar ben jij net afgestudeerd? Neem contact op zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is;
 • Kennis van tekenen in 3D pakketten, bij voorkeur SolidWorks en/of Autocad;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Duits en Engels is een pré.

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jan van Twillert.

Mobiel: 06 20 93 92 28
E-mail: jan@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jan van Twillert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact