In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Ontwerpen maken voor aansprekende merken binnen de foodsector
 • Een uitstekend salaris en veel doorgroeimogelijkheden
 • Werken aan engineering to order projecten, veelal maatwerk

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en bouwt hightech machines en installaties voor industriële bakkerijen. Ze bouwen compacte machines maar realiseren ook grote internationale turnkey projecten voor grote organisaties zoals Dr. Oetker en Nestlé. Bij ons bezoek werd er een 20 meter lange pizza oven gebouwd in de fabriekshal. Met deze installatie kunnen tientallen pizza's per minuut gemaakt worden. Hier is een goede combinatie van mechaniek, aandrijftechniek, elektrotechniek en besturingstechniek voor nodig. Erg indrukwekkend om te zien!

Ondanks de mooie grote projecten straalt de productiehal rust uit en wordt er gedegen gewerkt aan de bouw van hoogwaardige machinelijnen. Projecten waar wekenlang diverse technische afdelingen bij betrokken zijn. De installaties worden in de fabriek getest en afgesteld voordat ze naar binnen- en buitenland verzonden worden. Jouw product gaat straks de hele wereld over!

Het bedrijf heeft de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf. Dit terwijl ze onderdeel zijn van een grote internationale organisatie. Dat biedt de voordelen van een leuke werksfeer in combinatie met de nodige stabiliteit. Word jij hier onderdeel van?

De functie

Dit ga je doen

Als Mechanical Engineer maak je in deze rol het verschil. Je bent verantwoordelijk voor de ombouw van bestaande machinebouw naar klantspecifieke machinebouw. Dat maakt deze functie erg uitdagend. Je ervaring om te denken in mogelijkheden en te onderzoeken wat kan is een belangrijke factor in deze. Je maakt deel uit van een grote engineering afdeling met diverse disciplines. Jij maakt het ontwerp van de constructie en combineert voornamelijk klantspecifieke wensen(engineering to order) met waar mogelijk standaard modules(configure to order).

Je doet dit uiteraard niet alleen. Bij deze organisatie werk je samen met andere experts op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van grote productie-installaties. Je maakt de technische tekeningen en zorgt dat de stuklijsten voor inkoop gerealiseerd worden. Een erg inspirerende omgeving!Bij dit bedrijf zie je echt wat je ontwerpt. Je kan zo de fabriekshal in lopen. Daarnaast ben je betrokken bij het aftesten en de inbedrijfstellingen. Je bent daarbij aanspreekpunt voor de technische vragen van monteurs en leveranciers.

Doorgroei mogelijkheden? Zeker! Je kan hier van junior, medior, senior doorgroeien naar managementfuncties. Zo is de huidige operations managers begonnen in de machinebouw en doorgegroeid naar deze mooi coördinerende functie.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Mechanical Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

Bij dit bedrijf investeren ze in jou. Ze bieden jou een leuke en afwisselende functie aan waarbij er ook gekeken wordt naar de potentie. Dit gebeurt bijvoorbeeld doormiddel van externe trainingen. Het is belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Daar horen de volgende arbeidsvoorwaarden bij:

 • Salaris tussen de € 3.600,00 en € 4.800,00 bruto per maand (met doorgroei mogelijkheid boven de €5000)
 • 40-urige werkweek
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een goede pensioenregeling
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Reiskostenvoorzieningen zijn geregeld
 • Een vitaliteitsbonus van €25 netto per maand te besteden aan een sportabonnement

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij geschikt voor deze functie:

 • Je wilt graag deelnemen in alle fases van machinebouw; specificatie, ontwerp, realisatie, testen, documenteren en in bedrijfstellen
 • Je hebt een mbo-4 of hbo-diploma binnen de techniek/engineering
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen van machines en/of constructies
 • Je hebt ervaring met 3D CAD software en bent in staat dit om te bouwen naar een 2d ontwerp
 • Je vind het leuk om een paar keer per jaar bij de klant op locatie te komen (geen harde eis)
 • Je bent in staat om samen te werken met de software engineers en proces(controls) engineers

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Mechanical Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jan van Twillert.

Mobiel: 06 - 20939228
E-mail: jan@profield.nl 

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jan van Twillert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact