In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Helpen bij het bedenken, ontwikkelen en bouwen van duurzame woningen
 • Innovatief bedrijf waar engineering en productie samen gaan
 • Een plek waar geen ruimte is voor ego's, wel voor goede ideeën 

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Ben jij een engineer en wil je wel eens iets heel nieuws ontwerpen? Bijdragen aan de ontwikkeling van een gaaf product? Lees dan snel verder! 

Als Engineer bij deze organisatie ontwerp je huizen, vakantiewoningen en tinyhouse's gebouwd van voornamelijk hout en natuurlijke materialen. Moderne woningen met een erg mooie afwerking. Je maakt hier ontwerpen zoals je machines, vliegtuigen of auto's zou ontwerpen, maar met één groot verschil: je zit direct naast de productielocatie. Dat betekent dat zodra jij op “Save” drukt, de resultaten even later in de productiehal zichtbaar worden. Bij deze organisatie wordt je echt een specialist in het maken van vakkundige detail ontwerpen in 3D. Je bent hier zeker welkom met een achtergrond in industrieel product ontwerp, machinebouw of vergelijkbaar! 

Dit doe je overigens in een heel modern kantoorpand met een open binnenruimte, veel glas en een stijlvolle afwerking. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht en is snel van start-up naar scale-up gegaan. Momenteel zit het bedrijf in de nieuwe groeifase waar het zicht focust op verdere professionalisering en standaardisering.  

De functie

Dit ga je doen

Speciale woningen tekenen in CATIA, dat is het belangrijkste. CLT constructie, wandafwerking, achterhout, gevelbekleding, infra, alles eigenlijk. Ook verwerk je feedback uit de productie. Je komt met ideeën voor nieuwe woningen en verwerkt verbeteringen aan bestaande modellen. Deze innovaties laat je ook testen in de fabriek. Je hebt regelmatig contact met leveranciers over de inkoop van materialen en hebt ook contact met partners over de onderdelen die we gezamenlijk ontwerpen.

Met jouw 3D engineering skills in SolidWorks, CATIA of een vergelijkbaar softwarepakket ga je aan de slag met huizen zoals je een raket zou modelleren. Je tekent alle onderdelen van de woning in, denkt mee over het ontwikkelproces en tilt de de ontwerpen écht naar een hoger niveau door continu om te denken. Hoe kunnen we minder hout gebruiken? Hoe kan de gevel nog slimmer gemonteerd worden? Hoe kunnen we de deuren sneller monteren? Dit alles doe je samen met een team van slimme makers, die net als jij onderdeel willen zijn van een duurzame revolutie in de bouw - en op een plek waar geen ruimte is voor ego’s, wel voor ideeën.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Mechanical Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten: 

 • Ervaring met CATIA of Solidworks is gewenst. Geen ervaring? We leren je graag alle vaardigheden in CATIA
 • Je komt binnen in een snelgroeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
 • We hebben altijd fruit en een gezonde lunch, maar op vrijdag kroketten en een goede vrijmibo 
 • Salaris tussen de € 3500,00 (medior) en € 5000,00 (senior) bruto per maand
 • Je werkt 30 tot 37,5 uur per week 
 • 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen 


Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Mechanical Engineer zeker iets voor jou!

 • Je hebt affiniteit met 3D ontwerpen maken, maar dat hoeft niet persé in de woningbouw te zijn
 • Ervaring met een 3D ontwerp programma zoals Solidworks, Inventor of CATIA 
 • Je bent creatief en vind het leuk om constant nieuwe dingen te bedenken 
 • Ontwikkeld je graag en wilt graag meegroeien met een groeiende organisatie 

Benieuwd naar het eindproduct of benieuwd of je binnen het team past? Neem contact met mij op. Ik stuur je graag meer foto's en video's. 

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Mechanical Engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact