In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Optimaliseer onze fabriek in deze uitdagende technische functie
 • Werken met CNC Machines, Robots en geautomatiseerde productielijnen 
 • Een goed salaris, winstuitkering en veel vrije dagen

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het bedrijf straalt, door zijn ligging midden in een woonwijk, een gemoedelijke sfeer uit. Maar deze organisatie is zeker niet minder ambitieus! De productiehallen zijn omvangrijk en de diversiteit aan machines is groot. Vanuit deze lokatie worden er door heel Europa leidingsystemen en fittingen geleverd.

Met de moderne CNC machines, geautomatiseerde productielijnen en de 35 Fanuc robots is dit bedrijf een uitdagende omgeving voor de echte techneut. Binnen de technische teams bevinden zich verschillende disciplines.Je staat direct in contact met de verschillende monteurs en engineers binnen de organisatie. Het is dus een ontzettend leerzame omgeving waar je veel technische kennis kan opdoen.

De geproduceerde producten worden gebruikt voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveliging en industrie. Het is een belangrijke speler in een grote internationale markt.

De functie

Dit ga je doen

De rol van Manufacturing Engineer is tweeledig. Als eerste zorg jij ervoor dat wij producten kunnen produceren van materialen waarmee wij nog niet eerder hebben gewerkt. We testen deze producten op onze bestaande machines in het huidige productieproces. Uiteraard is een goede kwaliteit van het product het einddoel.

Als tweede ben je verantwoordelijk om de nieuwe productietechnieken te blijven doorontwikkelen. Dat betekent dat je onderzoekt of wij bepaalde producten nog efficiënter en effectiever kunnen produceren.Hierbij kun je denken aan het verbeteren van gereedschappen of de keuzes voor een andere grondstof. Alles om de productie soepeler te laten verlopen of de kwaliteit van ons product te verbeteren.In deze rol ben jij bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het uitwerken van verbeteren van onze machines
 • Je test het proces om te bepalen of de gewenste doelen behaald zijn
 • Je maakt stuklijsten in het ERP-systeem
 • Je doet 3D-tekenwerkzaamheden
 • Je test gereedschappen en het maakt proefproducten

Een andere Manufacturing engineer zei het volgende: “Pro-actief zijn, niet bang zijn om fouten te maken en hiervan blijven leren, dat is de manier waarop wij ontwikkelen. Door onderzoekend te blijven werken ontdek je wat wel en wat niet werkt. Gebruik je een halve millimeter materiaal meer en breekt de fitting? Dan ben je te ver gegaan en doe je dat niet nogmaals. Als ik iets kapot maak is dat niet direct een probleem.”

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden je een zeer gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om je professioneel te kunnen ontwikkelen, maar ook zeker klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.Voor de rol van Manufacturing Engineer hebben we jou genoeg te bieden:

 • Een goed salaris tussen de € 3.000,00 (junior) en € 4.500,00 (medior)
 • Een winstuitkering

 • 25 vakantiedagen + 7 collectieve adv-dagen

 • Pensioenregeling

 • Collectieve ziektekostenverzekering

 • Reiskostenvergoeding

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Voor de rol van Manufacturing Engineer zijn wij opzoek naar de volgende kwaliteiten: 

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt (enige) kennis met 3D tekenen (bijvoorbeeld in SolidWorks, Inventor of vergelijkbaar programma)
 • Je weet jezelf zowel in het Nederlands als in het Engels goed te verwoorden
 • Je woont in de regio Amersfoort, Almere, Amsterdam, Hilversum of Utrecht

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Manufacturing Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact