In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Geweldige begin voor een carrière als engineer 
 • Het managen van zowel grote als kleine projecten, dit doe je samen met een collega.
 • Werken bij een stabiele werkgever met veel doorgroeimogelijkheden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Deze organisatie helpt bedrijven in binnen en buitenland met het optimaliseren van hun productieprocessen. In een bedrijf van totaal ongeveer 250 personen is de engineering afdeling een aparte afdeling die zich volledig focust op het bedenken, ontwerpen en realiseren van productiemachines binnen de diverse branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, (metaal) industrie, agriculture, logistiek, marine & offshore en Fast Moving Consumer Goods.

Je komt een gloednieuw pand te werken aan klantspecifieke projecten. Het bedrijf heeft een eigen machinebouw, verspaning en software afdeling. Dat betekend dat alles op eigen houtje ontwikkeld en gebouwd wordt. Een erg diverse en uitdagende omgeving. Het bedrijf wilt graag zo vroeg mogelijk aan tafel om in het complete traject van ontwikkelen, engineeren, bouwen en plaatsen te kunnen ontzorgen. Jij wordt als engineer echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! Een paar jaar werken bij deze organisatie betekend een ontzettend snelle ontwikkeling doormaken.

De functie

Dit ga je doen

Deze functie is uitermate geschikt voor een beginnend (project) engineer binnen de industriële automatisering. Als junior projectleider krijg jij een aantal projecten waarvoor je van A tot Z samen met een collega verantwoordelijk bent. Je zal beginnen met kleinere projecten (van een tienduizenden euro's) en je kan eventueel later door te groeien naar grote projecten (van honderdduizenden euro's). 

Je krijgt de ruimte om te leren hoe de juiste balans behoudt tussen de kwaliteit, tijd en het geld van projecten. Je zal betrokken worden vanaf calculatie tot en met oplevering. Je werkt hierin nauw samen met verschillende collega’s en je kunt met vragen terecht bij jouw collega projectleiders. Daarnaast zorg je voor de aansturing van hardware- en software engineers, paneelbouwers en inbedrijfstellers inzake jouw projecten. Deze functie bevat de volgende kerntaken: 

 • Maken van calculaties en offertes
 • Verzorgen van de technische voorbereiding en organisatie van het werk
 • Verzorgen van de juiste administratieve afhandeling en nacalculatie van de projecten
 • Sturing geven aan collega’s binnen de projectteams
 • Onderhouden van contact met de verschillende klanten over lopende projecten
 • Maken van planningen voor de voorbereiding en uitvoering
 • Bewaken van de veiligheid van monteurs en inbedrijfstellers op locatie

Heb jij goede technische kennis en wil je dit combineren met administratieve, coördinerende en management taken? Dan is dit de baan ultieme uitdaging voor jou! 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als  junior projectleider Industriële Automatisering kan je van ons het volgende verwachten: 

 • Voldoende begeleiding en de nodige trainingen om uit te kunnen groeien naar een volwaardige project manager 
 • Een goed salaris tussen de € 2.500 en € 3.800 per maand
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
 • 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling van PMT (bij vaste aanstelling)

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als junior projectleider Industriële Automatisering hopen wij dat je beschikt over de volgende eigenschappen: 

 • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur opleiding HBO Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Technische Bedrijfskunde
 • Communicatief sterk; je weet met zowel interne collega's als de klant goed te communiceren
 • Sterk organisatorisch vermogen en bestand tegen stressvolle situaties 
 • Goed financieel inzicht en kostenbewust

Bovenstaande punten zijn natuurlijk richtlijnen. Heb jij technische kennis en denk jij geschikt te zijn voor deze rol? Reageer dan vooral en we nemen samen de kansen met je door.

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van junior projectleider Industriële Automatisering echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06 - 43239040
E-mail: danny@profield.nl 

Functies bij Profield: Software Engineer, PLC Engineer, Mechanical Engineer, Hardware Engineer, Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact