In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken bij een ontzettend mooi en professioneel bedrijf
 • Als engineer betrokken van concept tot oplevering
 • Een werkweek van 38 uur met altijd de vrijdagmiddag vrij

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het mooie kantoor met daarnaast een enorme assemblagehal geeft dit bedrijf de uitstraling van een professionele machinebouwer. De speciaalmachines die hier worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit en worden vanuit de hele wereld ingekocht. Ze hebben zich gespecialiseerd in het bouwen van machines voor het tellen en scheiden van producten. Denk hierbij aan diverse producten uit de farmaceutische en agrarische sector zoals medicijnen of bloembollen. De techniek hierachter is fijnmechanisch, geavanceerd en schitterend om te zien!

De processen zijn goed ingericht en dat straalt rust uit. Dat komt door een gestructureerd magazijn en een schone en overzichtelijke assemblagehal. De ontworpen machineonderdelen worden gerealiseerd op de verspaningsafdeling. Ze maken hier alles zelf en dat doen ze met een hoge vakkundigheid. Er staan veel professionele CNC gestuurde bewerkingsmachines en de lasafdeling verzorgt maatwerk. Naast de assemblagehal bevindt zich het kantoor van de engineering afdeling. Dicht op de techniek en in direct contact met de werkplaats. Op deze afdeling ontwerpen de Software, Hardware en Mechanical Engineers samen de geavanceerde speciaalmachines.

Hou jij van de nieuwste technologieën en werk je graag bij een bedrijf waar je kan groeien als engineer? Zoek dan niet verder!

De functie

Dit ga je doen

Bij dit bedrijf worden de telmachines en lijnen ontworpen en tot in detail uitgewerkt. Op het moment dat er een aanvraag voor een project binnenkomt, wordt er door het team van de Engineers een voorontwerp gemaakt op basis van de gewenste klantspecificaties.Zodra het voorontwerp overgaat in opdracht, gaat de Mechanical project engineer samen met het team van de Engineers de opdracht tot in detail uitwerken zodat deze uiteindelijk overgedragen kan worden aan de productieafdeling.

Zodra de Sales engineer alle technische informatie bij de klant heeft verzameld, bepaalt hij samen met de Mechanical project engineer de keuze van de machine. Vanaf hier ga je als Mechanical project engineer de lay-out tekenen en bedenk je samen met de Electrical- en de Software design engineer oplossingen voor de gestelde vraagstukken, je laat testen uitvoeren en maakt een urenplanning. Zodra de aanvraag opdracht wordt ga je als Mechanical project engineer de taken verdelen onder jezelf en het engineering team, je controleert de voortgang en coördineert de onderlinge samenwerking.

Verder ben je verantwoordelijk voor de constructies, de communicatie met andere afdelingen, de coördinatie van het project en de planning.Wanneer je als junior in deze rol begint zal je goede begeleiding krijgen van een Senior Engineer.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je als Mechanical Project Engineer aan de slag gaat bij deze innovatieve machinebouwer, dan kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris, passend bij je kennis en ervaring
 • Alle benodigde tools om de werkzaamheden uit te voeren
 • 33 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijk om deel te nemen aan een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
 • Jouw ideeën en initiatieven worden zeer op prijs gesteld
 • Goede begeleiding van Senior Engineers is aanwezig

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als jij jezelf herkent in de onderstaande punten, dan ben jij geschikt voor de functie van Mechanical Project Engineer:

 • Je beschikt over een HBO diploma Werktuigbouwkunde met 0-5 jaar werkervaring;
 • Je hebt ervaring in de machinebouw én ruime ervaring met het opstellen en controleren van detail tekeningen van constructies
 • Je begrijpt de samenhang tussen de drie engineeringsgebieden; mechanica, elektronica en software
 • Jij bent daarom een probleemoplosser, kan goed prioriteiten stellen en bent creatief
 • Je communiceert goed en houd ervan om te coördineren

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ‘Solliciteer nu’. Heb je eerst nog vragen over deze Project Engineer vacature? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact