In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • 50% nationaal werken en 50% internationaal werken
 • Eindverantwoordelijk voor je eigen klantenkring
 • Uitstekende bonusregeling en overige voorwaarden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Stap binnen in de betoverende wereld van dit ongelooflijke bedrijf, waar al bijna twee decennia lang de meesters van high-tech sorteermachines en systemen zich bevinden. Ze zijn de absolute specialisten op dit gebied, en niemand kan tippen aan hun kennis en kunde. Deze magische machines en systemen worden gebruikt voor allerlei geweldige toepassingen, variërend van het sorteren van post en boeken tot kleding, medicijnen en accessoires. Bekende namen zoals Deutsche Post, WE Fashion en Sports Direct vertrouwen op deze briljante sorteermachines en systemen om hun distributiecentra draaiende te houden.

Begeef je naar het prachtige nieuwe bedrijfspand, dat trots in het hart van ons land gelegen is. Hier komen alle systemen tot leven, voordat ze met liefde en zorg naar hun nieuwe eigenaar worden gestuurd. Niet alleen de werkplaats is hier te vinden, maar ook alle andere belangrijke afdelingen, zoals de enthousiaste verkopers, de slimme inkopers, de bedreven administrateurs, de hartelijke medewerkers van personeelszaken en de behulpzame serviceteams. Slechts de afdelingen van R&D en engineering hebben hun eigen plekje elders in het land gevonden. Beide locaties zijn adembenemend mooi ingericht, en zodra je binnenstapt, voel je direct de positieve energie die dit bedrijf doordringt. Alles is tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd, want alleen het allerbeste is goed genoeg voor dit bedrijf!

De functie

Dit ga je doen

Als Internationaal Servicemonteur bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van nieuwe machines en systemen, het oplossen van storingen en het onderhouden van machines op locatie bij klanten. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn. De werkzaamheden vinden zo rond de 50% in Nederland plaats en 50% in het buitenland. Hieronder een opsomming van je werkzaamheden als Internationaal Servicemonteur.

 • Het inbedrijfstellen van nieuwe sorteermachines en systemen
 • Het oplossen van mechanische, elektrotechnische, pneumatische en PLC technische storingen
 • Het onderhouden van bestaande sorteermachines en systemen
 • Training geven aan nieuwe klanten

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Internationaal Servicemonteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend basis salaris tussen de € 2.500,00 en € 4.000,00 per maand (excl. toeslagen)
 • Een 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • 13 ADV dagen
 • Een bonusregeling van een 100% maandsalaris bij goed functioneren en een 150% maandsalaris bij uitstekend functioneren
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Uitzicht op een vast contract

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten? Dan is de functie van Internationaal Servicemonteur bij dit bedrijf absoluut iets voor jou!

 • Je beschikt over een MBO-3 of 4 diploma in een technische richting
 • Zowel goede mechanische als elektrotechnische kennis
 • PLC technische kennis is een pluspunt
 • Ervaring in de machinebouw of industrie
 • Woonachting in de straal van 50 km rondom Bussum

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Internationaal Servicemonteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

Mobiel: 06 - 83 48 17 72
E-mail: niek@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact