In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • 50% internationaal, wereldwijd
 • Start bij een echt familiebedrijf die tot de top 3 behoort in hun sector
 • Matrijzenbouw en volledige automatiseringstechnologie

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Een Hollands familiebedrijf dat in de jaren '60 is opgericht en zich heeft ontwikkeld tot toonaangevende  wereldspeler van formaat. Met in totaal 7 productielocaties in Nederland en bijna 300 medewerkers in totaal wordt hier dagelijks topsport bedreven.

Tijdens de rondleiding merk je eigenlijk direct een actieve, fijne en open bedrijfscultuur. De gemiddelde leeftijd ligt ergens rond de 30 jaar en we zagen een mooie mix van ervaren professionals en gedreven jonge techneuten. Het bedrijf kent 2 specialisaties; matrijzen ontwikkeling en het ontwerpen en bouwen van automatisering-systemen voor spuitgietmachines. Een unieke combinatie wat zeer waardevol is voor hun klanten; de spuitgiet-bedrijven. De automatisering-systemen worden gebruikt om geautomatiseerd en gerobotiseerd producten en matrijzen te wisselen uit spuitgietmachines van bijv. Stork, Engel en vele andere bekende namen in de markt. 

Vanwege groei in de markt hebben zij nu ook productielocaties geopend in Amerika en Griekenland, voorlopig nog genoeg plannen om door te groeien!

De functie

Dit ga je doen

Als Servicemonteur speel je een essentiële rol in het leveren van technische expertise en ondersteuning aan de klanten in binnen- en vooral buitenland. Je werkt samen met een team van ervaren Monteurs en Engineers en draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van de beste oplossingen in de industrie. Dit bedrijf beschikt over geavanceerde technische faciliteiten, een prachtig verzorgde werkplaats en maken gebruik van de nieuwste technologieën. Als servicemonteur krijg jij de kans om je vaardigheden continu verder te ontwikkelen.

Je hoofdtaken als Servicemonteur omvatten het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan spuitgietmatrijzen en automatiseringsmachines. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen en het waarborgen van een efficiënte en optimale werking van de matrijzen en machines. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan klanten, zowel op locatie als op afstand. Je bent een betrouwbare en deskundige partner die problemen analyseert, oplossingen biedt en proactief advies geeft om mogelijke problemen te voorkomen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Internationaal Service Monteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Competitief bruto maandsalaris tussen € 3.200,00 en € 3.800,00
 • Volledige vergoeding van reistijd
 • Royale vergoeding voor overuren
 • Dagvergoeding van € 40,- bruto tijdens internationale dienstreizen
 • Weekendvergoeding van € 100,- netto tijdens internationale dienstreizen
 • Aantrekkelijke winstdelingsregeling met de mogelijkheid om tot een volledig maandsalaris extra te verdienen
 • Werken bij een gerenommeerde organisatie die behoort tot de top-3 in de sector wereldwijd
 • Uitzicht op een vast en lang dienstverband na succesvolle detachering via Profield van één jaar

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van Internationaal Servicemonteur zeker iets voor jou!

 • Ervaring als Servicemonteur binnen de machinebouw
 • Afgeronde MBO-opleiding in de richting van techniek
 • Bereidheid om 50% van de tijd internationaal te reizen en klanten over de hele wereld te bezoeken
 • Overige 50% ondersteuning bieden aan collega's in de werkplaats bij het opbouwen van machines en ontwikkelen van nieuwe projecten, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak
 • In staat om onder druk te presteren en verantwoordelijkheid te nemen bij het opleveren van projecten in het buitenland
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Internationaal Servicemonteur? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06 - 57 39 17 03
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact