In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werk in een overzichtelijke ruimte met een vaste groep collega's
 • Naast je werkzaamheden als Operator heb jij ook de verantwoordelijkheid over 5 productiemedewerkers aan de lijn
 • Denk mee in optimalisaties aan de lijn 

Tech-specs

Wist je dat?

+ 150.000 kg

Banketproducten per week gaan hier over de band!

Gear

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Gevulde koeken, cake en cupcakes, wie wil daar nou niet mee werken! Deze industriële bakkerij in de regio van Zwolle is onderdeel van een groter concern wat inmiddels 13 verschillende locaties telt in Nederland. Deze specifieke locatie is lang zelfstandig gebleven waardoor er nog altijd een familiaire sfeer hangt. Dit zie je terug in onder andere de lange dienstverbanden, de prettige manier hoe er met elkaar wordt gecommuniceerd in de productie en de laagdrempeligheid om bij het management naar binnen te stappen.

Op deze locatie worden dus grotendeels koeken en cake producten geproduceerd. In een overzichtelijke, lange hal starten de deegbereiders de werkzaamheden op. Volgens vastgestelde recepturen bereiden zij het deeg en wordt dit op de vormmachines in de juiste vorm gebracht. Nadat de producten door de oven en koeltorens zijn geweest komt het op de inpakafdeling. Vanaf hier ben jij aan zet!  

De producten zijn klaar om verpakt te worden. De inpakstraat is jouw domein. Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen, instellen, ombouwen en bijhouden van de machines om een topproduct te garanderen.

 

De functie

Dit ga je doen

In de functie van Inpak Operator ben jij verantwoordelijk voor het bedienen, instellen en ombouwen van de machines die aan jouw lijn staan. Daar omheen staan er een aantal productiemedewerkers aan de lijn voor de handmatige werkzaamheden, jij stuurt hen aan en springt ook bij wanneer de situatie daarom vraagt. Naast deze voor de hand liggende werkzaamheden ben jij ook verantwoordelijk voor:

 • Verhelpen van eerstelijns storingen. Als de machines stil staan blijft de aanvoer van producten wel doorgaan, je zal dus stressbestendig moeten zijn en met jouw technische kennis de storing verhelpen.
 • Uitvoeren van tijdsgebonden kwaliteitsmetingen. Deze metingen leg je in het software systeem vast. Hierin geldt het vier ogen principe. De Teamleider voert een extra controle uit, zo worden fouten geminimaliseerd.
 • Tijdig folies wisselen aan de flowpackers, zodat deze continu kunnen blijven doordraaien.
 • Schoonhouden van de werkplek en het schoonmaken van de machines zodra er naar een nieuw product wordt gewisseld. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Inpak Operator krijg je:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.400,00 en € 2.700,00 exclusief ploegentoeslag
 • Een ploegentoeslag voor het werken in de ploegen, dit gaat middels de klokmatrix zoals geformuleerd in de 'zoetwaren' CAO. Dit komt gemiddeld uit op 12% ploegentoeslag waardoor je maandsalaris uitkomt op € 2.690,00 tot € 3.000,00 bruto.
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Een vaste en gezellige groep met collega's
 • Zicht op een vast dienstverband, na een succesvolle Profield periode
Quote Neem je werk serieus, maar jezelf wat minder! Ronald - Algemeen Bedrijfsleider

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Word jij enthousiast en nieuwsgierig van deze vacature én herken jij jezelf in onderstaande, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Meerdere jaren ervaring als Operator bij voorkeur in de food
 • Een afgeronde MBO2 (of hoger) opleiding of middels ervaring als Operator dit niveau bereikt
 • Jij bent op zoek naar een organisatie waar je een lang dienstverband aan kunt gaan
 • Werken in een 2-ploegensysteem is geen probleem. Je bent ook bereid om in de 3-ploegendienst mee te draaien als de situatie hier bij uitzondering om vraagt
 • De Nederlandse taal beheers jij perfect en ook in het Engels kan jij je verstaanbaar maken 

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ' Solliciteer nu'. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel,mail of Whatsapp met Bas Bazuin. Hij helpt je graag verder. 

Mobiel: 06-58707069
E-mail: Bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator | Proces Operator | Lijn Operator | Mechanisch Operator | Allround Operator | Technisch Operator | Allround Proces Operator | Junior Operator | CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact