In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Leidinggeven aan twee teams: Technische dienst en het facilitair team, totaal ca. 20 FTE
 • Verantwoordelijk voor tijdige en correcte uitvoering van technische storingen, onderhoud en reparaties aan het moderne machinepark
 • Bevorderen van een positieve sfeer en coachend leiderschap voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, resulterend in een motiverende werkomgeving

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij dit trotse familiebedrijf, dat al decennia lang gespecialiseerd is in het extruderen van plastic verpakkingen, is het altijd feestelijk met wapperende vlaggen. Met meerdere locaties in Nederland en in het buitenland is dit een grote en ambitieuze organisatie.

De leiding van het bedrijf ligt in handen van de broers, elk met hun eigen expertise, en ze hebben ervoor gezorgd dat het warme familiegevoel door de hele organisatie voelbaar is. Ze streven er met alle middelen naar om dit gevoel te behouden. Sinds ze aan het roer staan, is het bedrijf steeds moderner geworden met geavanceerde machines, personeelsregelingen en ontwikkelingsplannen. Alles om de beste te blijven in hun vakgebied.

Met de voortdurende groei en ambitieuze technische plannen zijn ze op zoek naar een Hoofd Technische Dienst met een duidelijke visie die wil meebouwen aan de toekomst. 

De functie

Dit ga je doen

Als Hoofd Technische Dienst speel je een essentiële rol in ons succes. Je geeft leiding aan twee teams: een groep Monteurs en een team verantwoordelijk voor de schoonmaak van het interieur en de machines. In totaal geef je leiding aan ongeveer 20 FTE.

Je voornaamste verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat alle technische storingen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan ons moderne machinepark tijdig en op een correcte manier worden uitgevoerd. Je bent tevens verantwoordelijk voor de facilitaire processen binnen de organisatie, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt in de breedste zin des woords.

Naast je leiderschapstaken hecht je veel belang aan het creëren van een positieve sfeer binnen het team. Coachend leiderschap is voor jou vanzelfsprekend, waardoor alle medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Jouw bewezen succes in het inspireren en begeleiden van medewerkers draagt bij aan een motiverende werkomgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. 

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Hoofd Technische Dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris wat kan oplopen tot € 5.720,00 bruto per maand 
 • Een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling
 • Een zeer geavanceerd bedrijf m.b.t. techniek
 • Korting op sportschool-abonnement, sport- en vrijetijdskleding en een fiets
 • Leuke uitjes door een gezellige personeelsvereniging

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

In deze functie wordt het volgende van je verwacht:

 • HBO Werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, engineering, mechatronica of iets vergelijkbaars
 • Ervaring met het coachen van medewerkers
 • Ervaring met het leiden van projecten
 • Je houdt je graag bezig met strategievorming en je bent een mensenmens 


Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van ...? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen de Harder.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91
E-mail: jeroen.deharder@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen de Harder,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact