In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Ontwikkel jezelf als engineer en junior project manager
 • Een goed begeleidingstraject tijdens je inwerkfase 
 • 40 vrije dagen, veel vrijheid en thuiswerken is mogelijk

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige standaard- en custom made-oplossingen op het gebied van elektrische energieomzetting, energieopslag en elektro-medische veiligheid. Met een team van vakspecialisten concentreren ze zich volledig op de wensen van de klanten in voornamelijk de scheepvaart, rail, paneel- en machinebouw en de medische branche. 

"Via deze transformatorsystemen regelen we ervoor dat operatiekamers altijd stabiel van stroom voorzien worden. Iets waar we ons in specialiseren en waar we erg trots op zijn. De systemen zijn in grote en belangrijke ziekenhuizen te vinden." - Financieel Directeur. 

Binnen het bedrijf zijn 22 personen werkzaam. 12 man in de productie, 1 tester, 2 engineers, 1 sales engineer en diverse ondersteunende functies. In dit team is zeker plek voor jou!

De functie

Dit ga je doen

Binnen deze organisatie staat een ontzettend brede en afwisselende positie open binnen op het gebied van Electrical engineering en Project Management. Als Electrical Engineer ga je hier natuurlijk engineering werk doen, maar omdat het een klein team bevat ga je ook bezig met de organisatorisch taken zoals; inkoop, project management, planning en coördinatie werkplaats. 

Je wordt eigenlijk van offerte stadium (gedaan door de Sales Engineer) betrokken bij het hele project van A tot Z. Waarin Z de oplevering bij de klant is en waar jij dus ook vaak betrokken bent bij de daadwerkelijke testfase van het project. Een ontzettend afwisselende baan voor iemand die zich heel breed wilt ontwikkelen binnen de elektrotechniek. 

Vind jij het leuk om je snel te ontwikkelen? Samen met een ervaren engineer te werken? Bij een bedrijf te werken waar je niet op je vingers gekeken wordt door een manager? Dan kan dit de baan voor jou zijn! 
Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Electrical Engineer bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een startsalaris tussen de € 3.500 en € 4.500 per maand (met doorgroei)
 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert
 • Werken onder de Metalektro CAO 
 • 27 vakantiedagen + 14 ATV 
 • Een goed inwerktraject 
 • Thuiswerken mogelijk (1 a 2 dagen in de week)
Quote "Via deze transformatorsystemen regelen we ervoor dat operatiekamers altijd stabiel van stroom voorzien worden. Iets waar we ons in specialiseren en waar we erg trots op zijn. Onze systemen zijn in grote en belangrijke ziekenhuizen te vinden." Financieel Directeur

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

De organisatie weet hoe lastig het is om iemand te vinden die aan vele eisen voldoet. Een sterkte elektrotechnische basis is nodig om succesvol te zijn. De rest leren we je wel! Je hoeft daarom nog niet alle facetten van de baan al te kunnen. De volgende eigenschappen zijn wel belangrijk: 

 • Je hebt een afgeronde MBO-4+ of HBO in een elektrotechnische richting

 • Je hebt een brede oriëntatie binnen de elektrotechniek
 • Kennis van EPLAN of TurboCAD is gewenst 
 • Relevante (werk)ervaring binnen de industrie is mooi meegenomenInteresse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Hardware Engineer echt wat voor jou is? Klik dan op ‘Solliciteren’. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker.

Mobiel: 06-43239040
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact