In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken met hoge precisie machines en zeer hoge toleranties
 • Een goed verlichte werkplek met hightech machines
 • Dit bedrijf investeert in haar personeel, machines en in de nieuwste technieken

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Aangekomen bij dit megapand viel mij gelijk één ding op. Alles is modern en ruimtelijk ingericht en het gebouw ademt techniek. Wanneer je het gebouw betreedt wordt dit bevestigd wanneer je vanuit de spreekkamers de werkplaats inkijkt met het imposante machinepark bestaande uit CNC draaibanken, CNC freesbanken, CNC draadvonkmachines en CNC slijpmachines. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt om verder te komen in de CNC verspaning dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Dit bedrijf maakt onderdelen voor de semiconductor-, analytische- en optische-industrie. Denk hierbij aan onderdelen voor machines die micro- en nanochips produceren, maar ook kleine onderdelen voor bijvoorbeeld digitale microscopen en wetenschappelijk onderzoeks attributen en bijvoorbeeld ook electron-beam detectoren die op sub-nanogebied oneffenheden in transistors kunnen ontdekken.

De machines waarmee wordt gewerkt op de afdeling ultra precisie draaien zijn Hembrug 2-assige CNC draaibanken. Deze machines zijn in staat om de nabewerking van halffabricaten tot op een micron nauwkeurig na te bewerken.

De functie

Dit ga je doen

Momenteel is er ruimte voor twee nieuwe collega's op de afdeling ultra precisie Draaien. De naam verklapt natuurlijk al wat hiermee bedoeld wordt, het op hoge nauwkeurigheid nabewerken van halffabricaten tot een ultranauwkeurig product met toleranties van een micron tot een honderdste. Als jij op deze afdeling aan het werk gaat ga je werken met de Hembrug 2-assige CNC Draaibanken met Siemens Sinumerik 840D besturing. Wat o.a. bij jouw dagelijkse werkzaamheden gaat horen lees je hieronder:

 • Je werkt met moderne machines van Hembrug aan mooie ultra nauwkeurige producten van ø2mm tot ø200mm
 • Je hebt oog voor detail en past dit toe in jouw producten
 • Je werkt voornamelijk aan enkelstuks en kleine series
 • Je houdt van schoon werken, geen spanen, dampen en vieze handen, je werkt hier namelijk zo nauwkeurig dat het vet van jouw handen de producten zou kunnen beschadigen. Hierdoor dragen jij en jouw collega's handschoenen
 • Je programmeert jouw eigen programma's in de Siemens 840D besturing en meet jouw producten na. Vanwege de hoge precisie gebeurt dit bijna altijd in een meetkamer met de 3d meetmachine
 • Je werkt in de dagdienst en zal om de producten te leren kennen beginnen op de afdeling repeat, wanneer je bekend bent met de producten kun je ook complexere producen maken (NPI), new products introduction)

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als CNC Draaier bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris van tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand exclusief ploegentoeslag (tot € 4.000 inclusief de 17,7% ploegentoeslag)
 • Een toeslag van 17,7% voor het werken in een 2-ploegendienst dit komt neer op tussen de € 460 en € 600 euro bruto per maand bovenop jouw basissalaris
 • 25 vakantiedagen
 • 5% ADV toeslag bovenop je salaris (wanneer in dienst 13 ADV dagen)
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Flexibele werktijden

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van CNC Draaier zeker iets voor jou!

 • Je hebt uiteraard ervaring als CNC Draaier in de industrie en het liefst al enige ervaring met hoge precisieonderdelen, maar dit is geen must natuurlijk
 • Het belangrijkste is eigenlijk dat jij een passie hebt voor verspanen in welke vorm dan ook

 • Je bezit over een goede materiaal en gereedschapskennis en weet een hoop van verspaningsprocessen

 • Je bent sociaal, flexibel en je toont graag je inzet voor dit bedrijf, hier krijg je dan ook een hoop voor terug want werkgeluk staat hier hoog in het vaandel
 • Heb jij bovenstaande nog niet allemaal, maar ben je wel enthousiast geworden van deze vacature, solliciteer dan vrijblijvend!

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van CNC Draaier echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen van den Berg.

Mobiel: 06 - 24 17 24 61
E-mail: jeroen@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen van den Berg,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact