In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Werken aan jouw toekomst als CNC Operator binnen een stabiel bedrijf
 • Jij komt te werken in een mooie ruime en geconditioneerde verspanende afdeling
 • Leren CAM programmeren? Ook dat is hier op termijn mogelijk

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Dit bedrijf, opgericht in de 19e eeuw, is begonnen met het maken van glijlagers. In de eeuwen daarna heeft het bedrijf zich steeds meer toegewijd op de afdichtingen van bijvoorbeeld scheepsassen. Tegenwoordig zijn zij wereldwijd marktleider wanneer het aankomt op afdichtingen en lagerbussen die voornamelijk gebruikt worden in de scheepvaart- en offshore-industrie.

 • Bij dit bedrijf werken zo'n 70 werknemers, verdeeld over diverse functies zoals engineering, werkvoorbereiding, spare-parts/magazijn, service en onderhoud en natuurlijk CNC verspaning
 • Laatst genoemde afdeling bestaat uit 6 CNC machines waaronder enkele hightech CNC draai/frees combinaties van DMG zoals ook de 125FD Duoblock met Fanuc robotbelader
 • Daarnaast staat er een CTX 1250 3-assige CNC draaibank (aangedreven gereedschappen) met Siemens shopturn, een Celex 550 CNC draaibank met Siemens Operate en een CTX 510 CNC draaibank met Siemens Shopturn
 • Door op een gezonde en vooruitstrevende manier te ondernemen heeft dit bedrijf de afgelopen tijd goed doorstaan en hebben ze ook de aankomende jaren niets te vrezen. Zo is er zelfs het afgelopen jaar geïnvesteerd in een machine van 2,5 miljoen euro. De machine is inmiddels geplaatst. Ook wordt het CAM pakket Esprit voor steeds meer machines geïmplementeerd

De omgeving waarin je komt te werken is schoon, opgeruimd en vooral ook goed verlicht. Via de grote ramen in de hal komt er veel daglicht naar binnen.

De functie

Dit ga je doen

De machine waar jij mee mag gaan werken is een DMG CTX 510 met Siemens besturing. Deze draaibank is uitgevoerd met een gereedschapwisselaar met aangedreven gereedschappen. De machine wordt beladen door een beladingsrobot.

 • Jij krijgt de verantwoordelijkheid over deze machine. Je stelt alle gereedschappen goed in en je zorgt dat de robot de werkstukken uit het magazijn kan halen
 • Verder zorg je ervoor dat alles rondom de machine er netjes uit ziet.
 • In het begin zal je goed begeleid worden door de teamleider verspaning en jouw 7 collega's op de afdeling. Hier kun jij alles aan vragen en zij zullen jou zo goed mogelijk van antwoorden voorzien
 • De onderdelen die jij zal gaan maken als CNC Operator bestaan uit asafdichtingen voor aandrijvingen van schepen
 • De producten hebben een afmeting tussen de 200 en 350 mm
 • De werkstukken zijn meestal voorgeprogrammeerd. Jij bent dus echt vooral verantwoordelijk voor het bedienen van de machine, maar je kan je wel meer verdiepen in het programmeren van de machines
 • Oplossen van eventueel voorkomende kleine storingen aan de machine (samen met de teamleider verspaning of jouw collega's)
 • Instellen van de Fanuc beladingsrobot met Romias besturing, kennis hiervan zal je worden bijgebracht wanneer je hier begint en is dus niet vooraf noodzakelijk

Door flexibele werktijden heb je de mogelijkheid om tussen 07:00 en 09:00 te starten.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als CNC Draaier bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Salaris tussen de € 2.500 - € 3.700 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Werken in een dagdienst met flexibele werktijden (tussen 07:00 en 09:00 beginnen)
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, dat zijn dus 40 vrije dagen per jaar!
 • Winstuitkering van minimaal 10% per jaar nadat je bij het bedrijf in dienst gegaan bent, dat is eigenlijk gewoon een tweede keer vakantiegeld!
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 p/km.
 • Werken volgens de CAO metalektro

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Vind jij jezelf terug in onderstaande punten dan is de functie van CNC Draaier zeker iets voor jou! Maar het belangrijkste is dat jij graag als CNC Draaier aan de slag wil gaan binnen een vooruitstrevend bedrijf en met een zeer riant salaris!

 • Je hebt ervaring als CNC Draaier, CNC frezer of CNC Operator
 • MBO werk- en denkniveau, dit kan zijn een diploma op het gebied van machinaal verspanen óf kennis verkregen door relevante werkervaring
 • Je bent een echte aanpakker en weet dat je soms producten met de hand (zwaardere producten gaan met de kraan) in de productiecel moet leggen
 • Je werkt accuraat, netjes en hebt een pro-actieve houding en mindset

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van CNC Draaier echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jeroen van den Berg.

Mobiel: 06 - 24 17 24 61
E-mail: jeroen@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jeroen van den Berg,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact