6 redenen waarom jij GEEN nieuwe uitdaging via Profield moet zoeken

We kunnen natuurlijk allemaal redenen opsommen waarom jij voor Profield moet kiezen. We kunnen het ook andersom doen. Lees nu 6 redenen waarom je NIET voor Profield zou moeten kiezen in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Je leest ook waarom je het wél zou kunnen doen, daarna is de keuze aan jou!

1.

Jij wilt alles zelf doen, van het uitzoeken van alle reacties op je cv tot het inplannen van afspraken en alles wat daartussen zit.

Bij Profield word je namelijk volledig ontlast, alles loopt via jouw adviseur, zo houd jij je alleen maar bezig met de écht belangrijke zaken.

2.

Jij houdt de vijver van potentiële werkgevers waar je in vist graag klein. Ook al zitten er mooiere uitdagingen die je nog niet kent tussen.  

Zonder het netwerk en alle kennis van de arbeidsmarkt is het onmogelijk om alle potentiële nieuwe uitdagingen die bij jou passen te vinden. Voor een Profield adviseur uit jouw vakgebied is het zijn taak om juist te weten waar de mooiste kansen liggen!

3.

Jij hoeft niet per se de beste arbeidsvoorwaarden. Sterker nog, je onderhandelt graag met een getrainde onderhandelaar.

Doordat Profield voor jou de arbeidsvoorwaarden bespreekt en uit onderhandelt, weet je dat je altijd de beste voorwaarden hebt. Onze adviseurs doen dit dagelijks.

4.

Jij bent altijd precies op de hoogte van de vraag van alle werkgevers bij jou in de buurt. Er is geen uitdaging die jou ontgaat!

Dat was natuurlijk een beetje sarcastisch. Door het netwerk van werkgevers waar Profield over beschikt komen er altijd weer nieuwe uitdagingen tevoorschijn, vaak zonder dat deze online te vinden zijn.

5.

Jij wilt altijd graag geld betalen voor een dienstverlening. Als dat niet hoeft dan is voor jou de lol er ook wel een beetje af.

Voor jou zijn hier nooit kosten aan verbonden, het is de opdrachtgever die betaalt voor de perfecte match.

6.

Je wilt graag iedere paar maanden een andere baan. Een uitdaging met groeimogelijkheden voor de lange termijn is niets voor jou.

Bij Profield ligt de focus op het vinden van vaste banen. Geen korte projecten maar langdurige samenwerkingen tussen werkgevers en kandidaten. Wij geloven dat jullie daar beide het meeste aan hebben.

Dus.

Wat kies jij? Ga je alles zelf doen of werk je graag samen met een gespecialiseerde adviseur om jouw carrière verder vorm te geven?

Laat je gegevens hieronder achter en een van onze gespecialiseerde adviseurs neemt graag contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.