In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Combinatie van 50% in de fabriek optimaliseren en 50% achter de computer
 • Alle ruimte en geld om te investeren in de productielocatie
 • Familiebedrijf dat goed zorgt voor zijn personeel

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Heb jij ooit gehoord van een bedrijf dat zijn personeel doorbetaalt tijdens het sporten? Hier gebeurt het! Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om twee keer een half uur te sporten tijdens je werk. Natuurlijk begrijpen ze dat dit niet altijd even efficiënt is tijdens je werkuren, dus vragen ze of je ervoor kiest om dit voor of na je werkdag te doen. De tijd die je besteedt aan sporten krijg je vervolgens terug in de vorm van compensatie-uren, waardoor je uiteindelijk meer vrije tijd hebt. Dit zegt iets over de cultuur en de sfeer van het bedrijf. Medewerkers worden als enorm belangrijk beschouwd, en daarom wordt er ook veel aan hen gedacht. Dit zie je ook terug in de vernieuwing van het pand, dat al sinds de oprichting bestaat maar op veel fronten wordt aangepakt. Zo is er een geheel nieuwe kantine en kleedruimte gerealiseerd die niet zou misstaan in een mooi hotel.

Het is niet alleen maar 'lang leve de lol', er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Wees niet bang, want er wordt hier zeker gewerkt. Het machinepark is zeer divers, en er wordt continu geproduceerd. De 11 verschillende rotatiegietmachines, 8 freesmachines en diverse robots draaien op volle toeren om ongeveer 600 verschillende kunststofproducten op maat te maken. Het bedrijf probeert iedere dag de techniek van matrijzenbouw en rotatiegieten verder te perfectioneren. De producten die worden geproduceerd zijn heel herkenbaar. Denk bijvoorbeeld aan brandstoftanks voor landbouwmachines, waterboeien voor Rijkswaterstaat en toiletcabines.

In totaal werken er ongeveer 150 mensen, waaronder een technisch team van ongeveer 8 personen.

De functie

Dit ga je doen

Als productie automatiserings engineer ben jij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren, verbeteren en efficiënter maken van de productielijnen. Je zult 50% van je tijd achter de computer doorbrengen en 50% in de fabriek.
Hoe beter de robot zijn werk doet, hoe gemakkelijker het wordt voor de monteurs en operators. Jullie vormen een hecht team om de producten van de klant beter, sneller en gemakkelijker te produceren.

Regelmatig loop je rond in de fabriek om te kijken waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Vervolgens overleg je met andere afdelingen over het ontwikkelen van nieuwe processen. Het bedrijf werkt met ABB-robots, die worden geprogrammeerd met RobotStudio. Daarnaast onderzoek je hoe het bedrijf de nieuwste technologieën, zoals cobots, vision en AGV's, nog beter kan toepassen. Het is echt een ontzettend leuke functie voor iemand met passie voor industriële automatisering en robotica.

Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt ruimte voor groei. Ze staan open voor zowel startende als ervaren engineers.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Automation Engineer | Robotica Engineer krijg je:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 3.000,00 en € 4.500,00 (bruto per maand)
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen 
 • 2 keer per week de mogelijkheid om een half uur te sporten die worden terugbetaald als tijd voor tijd!
 • Reiskostenregeling en een pensioenregeling vanaf de eerst dag
 • Opleidingen en trainingen waarmee jij nóg meer technische kennis in huis haalt
 • Allemaal techniek-minded collega's die elkaar graag ondersteunen
 • Een winstdelingsregeling
Quote "De robots zorgen voor een kwalitatief beter eindproduct én ze maken het leven van operators leuker" Automation Engineer

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wat is er echt nodig in een functie als Automation Engineer | Robotica Engineer:

 • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica, industrialisatie, robotica of automatisering.
 • Enige ervaring met robotica en optimaliseren van productieprocessen? Mooi!
 • Stroop je graag je mouwen op en leer je graag iets nieuws? Nog mooier!

Hier sluit je niet helemaal bij aan? Aarzel niet, neem gerust contact op. Ik stuur je graag een video van de werkomgeving toe!

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Mechanical Engineer? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40

E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact