In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • 50% van de tijd achter de computer en 50% in de fabriek
 • Ruime tijd en budget beschikbaar voor het automatiseren van deze fabriek
 • Humor wordt gewaardeerd in het technische team

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Heb jij ooit van een bedrijf gehoord dat zijn personeel doorbetaald tijdens het sporten? Hier gebeurt het! Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om 2x een half uur te sporten tijdens je werk. Dit is natuurlijk niet zo efficiënt tijdens jouw werk en daarom vragen ze of je dit voor of na je werkdag wil gaan doen. Deze tijd krijg je vervolgens weer te goed als tijd voor tijd, waardoor je weer meer tijd hebt om vrij te nemen. Dit zegt iets over het cultuur en de sfeer van het bedrijf. Medewerkers vinden ze enorm belangrijk en daarom wordt er ook veel aan hun gedacht. 

Het is niet alleen maar lang leven de lol, er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Wees niet bang, want werken ga je hier zeker. Het machinepark is zeer divers en er wordt continu geproduceerd. De 11 verschillende rotatiegietmachines, 8 freesmachines en diverse robots draaien op volle toeren om ongeveer 600 verschillende kunststofproducten op maat te maken. Het bedrijft probeert iedere dag de techniek van matrijzenbouw en rotatiegieten verder te perfectioneren. De producten die worden geproduceerd zijn heel herkenbaar. Denk bijvoorbeeld aan dashboards, spaarpotjes en toiletcabines.

In totaal werken er ongeveer 130 man, waaronder een technisch team van ongeveer 6 personen. 

Werken aan robot toepassingen voor rotation moulding.

50% van je tijd op kantoor en 50% op de productievloer.

Onderzoek verdere automatiseringsmogelijkheden m.b.v. cobots, vision technologie of AGV’s.

De functie

Dit ga je doen

Als productie automatisering engineer ben jij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren, verbeteren en efficiënter maken van de productielijnen. Je werkt 50 % van de tijd achter de computer en 50% in de fabriek. Hoe beter de robot zijn werk doet, hoe makkelijk het werkt van de monteurs en operators wordt. Jullie vormen een hecht team om de producten van de klant beter, sneller en makkelijk te produceren. 

Je loopt dus regelmatig rond in de fabriek om te kijken waar potentie tot verbetering ligt. Vervolgens overleg je met andere afdelingen over een nieuw te ontwikkelen proces. Het bedrijf werkt met ABB robots, die met RobotStudio worden geprogrammeerd. Daarbij onderzoek je hoe het bedrijf de nieuwste technieken, zoals cobots, vision en AGV’s kunnen toepassen. Echt een ontzettende leuke functie voor iemand met passie voor industriële automatisering en robotica. 

Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om die reden staan ze open voor zowel startende als ervaren engineers!

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Automation Engineer | Robotica Engineer krijg je:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 3.000,00 en € 4.500,00 (bruto per maand)
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen 
 • 2 keer per week een half uur sporten terugbetaald als tijd voor tijd!
 • Reiskostenregeling en een pensioenregeling vanaf de eerst dag
 • Opleidingen en trainingen waarmee jij nóg meer technische kennis in huis haalt
 • Allemaal techniek-minded collega's die elkaar graag helpen
 • Een winstdelingsregeling
Quote "De robots zorgen voor een kwalitatief beter eindproduct én ze maken het leven van operators leuker" Automation Engineer

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Wat is er echt nodig in een functie als Automation Engineer | Robotica Engineer

 • Een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
 • Enige ervaring met robotica en optimaliseren van productieprocessen? Mooi!
 • Stroop je graag je mouwen op en leer je graag iets nieuws? Nog mooier!

Sluit je hier niet helemaal op aan? Niet twijfelen: neem gerust contact op. Ik stuur je graag een filmpje door van de werkomgeving!

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ‘Solliciteer nu’. Heb je eerst nog vragen over deze Project Engineer vacature? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Hij helpt je graag verder.

Mobiel: 06-43 23 90 40
E-mail: danny@profield.nl

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Danny Moelker,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact