In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Specialist op het gebied van automatisering
 • Werken aan én met industriële robots op mechanisch vlak
 • 40% binnen en 60% buiten de werkplaats aan de slag

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Het bedrijf waar je voor gaat werken is al ruim 25 jaar expert op het gebied van automatisering binnen de foodindustrie door onder andere het inzetten van robots in productielijnen. Deze onderneming valt onder een groep van specialisten op het gebied van automatisering binnen de foodindustrie, met de focus binnen de kaasindustrie en convenience food (de wraps en sandwiches bij de pomp langs de snelweg). Zo werken zij samen, vullen zij elkaars leveringsprogramma aan en versterken zij elkaar op het gebied van automatisering.

Met drie vestigingen door heel Nederland, waarvan twee prachtige productielocaties, is deze machinebouwer het fundament van de groep. Van concept t/m de realisatie, deze machinebouwer regelt het. In totaal werken er 140 medewerkers verdeelt over de drie vestigingen, waarvan ongeveer de helft aan de machines werken. De installaties of robots staan bij bekende namen als; Friesland Campina, Royal A-ware en Aviateur.

De sfeer is enorm goed. 'We hebben een eigen personeelsvereniging maar de techneuten regelen daarnaast onderling ook hele leuke uitjes!' vertelde de Vestigingsmanager. 'ons motto is: Passie voor robots!'

De functie

Dit ga je doen

In jouw rol als Assemblage monteur ben jij voor ongeveer 40% van je tijd bezig met de mechanische bouw- en opbouw van de installaties. Zo ben je in de werkplaats bezig met het assembleren, afstellen en het opbouwen van de machines. Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit? Project is verkocht en de Engineers hebben de tekeningen uitgewerkt. Deze komen binnen op de afdeling waar onder andere jij actief bent! Samen met de leidinggevende en de Elektrotechnisch Monteurs wordt de planning verzorgd en gaat de bouw van start.

De andere 60% van de tijd ben je bezig met de mechanische opbouw van de installaties bij de klant op locatie. Doordat jij betrokken bent geweest bij de bouw van de machines in de werkplaats weet jij als geen ander hoe je de machines kunt op bouwen. Ook zul je betrokken worden bij het service- en onderhoud en zul je, als je ervaring genoeg bent, ook ongeveer 1x in de 8 weken een storingsdienst lopen.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

  Ga je aan de slag als Assemblage monteur? Dan zorgen wij voor trainingen, begeleiding en coaching.Daarnaast mag je rekenen op het volgende:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.300,00 en € 3.500,00 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
  • 25 vakantiedagen volgens CAO Klein Metaal
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
  • Een personeelsvereniging welke zorgt voor leuke uitjes
  • Een jong en ambitieus team

  Wat wij van jou verwachten

  Herken jij jezelf?

  Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie als Assemblage monteur herken jij jezelf in de onderstaande punten:

  • Jij hebt een afgeronde MBO- 4 opleiding richting WTB of Mechatronica
  • Ervaring in het mechanisch opbouwen- en aansluiten van machines 
  • Ervaring in de machinebouw is een grote pré
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en flexibel 
  • Woonachtig in een straal van 35 km rondom Hoofddorp

  Interesse?

  Kom in contact!

  Enthousiast geworden over de functie van Service monteur? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Niek Koops.

  Mobiel: 06 - 83481772
  E-mail: niek@profield.nl

  Solliciteer nu

  Sollicitatie procedure

  Stap voor stap richting een nieuwe baan

  Icon

  Je solliciteert

  Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Icon

  We gaan kennismaken

  In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

  Icon

  Gesprekken plannen

  Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

  Icon

  Arbeidsvoorwaarden matchen

  Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

  Icon

  Het is een match!

  Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

  SOLLICITEER NU

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Persoonsgegevens

  PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

  Contactgegevens

  Prive Werk
  Toevoegen
  Terug naar vacature details

  Pro's over Profield

  Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

  “Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

  Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

  Heb je een vraag?

  Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Niek Koops,
  de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

  Waarom solliciteren via Profield?

  Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

  Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

  Meer weten over Profield?

  Min Min

  Wat kost gebruikmaken van Profield?

  Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

  Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

  Min Min

  Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

  Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

  Min Min
  Profield

  Jij verdient maatwerk

  Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

  Kom in contact