In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • High-tech machines die intern ontwikkelt én gebouwd worden
 • Volop diversiteit; Spuitgieten op Arburg machines, inleren van lasrobots en het bedienen van zelfgebouwde rollformers
 • Een 3-ploegenrooster met maar 4 nachten

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Ruim 80 jaar geleden werd deze multinational opgericht met als doel; het maken van producten voor de installatiebranche. Al jaren lang maken ze hier producten voor de installatietechnische branche. Denk aan kunststof beugels, metalen geleiders of railsystemen. Door de diversiteit in machines en materiaal worden er producten gemaakt in allerlei groottes, materialen en kwaliteiten. De organisatie is, ondanks dat er ruim 20 vestigingen over heel de wereld zijn, erg plat. De lijnen zijn kort en het familie DNA is nog duidelijk voelbaar, waar ter wereld ook. 

Het machinepark bestaat uit 4 Arburg spuitgietmachines, 3 hydraulische en 1 gloednieuwe elektrische. Daarnaast staan er 2 lasrobotcellen en 1 rollformmachine. Door groei wordt er gezocht naar een Operator die allround inzetbaar is. Het zou mooi zijn als je op één van deze specialismen al enige basiskennis hebt. Het team waar je in komt te werken bestaat uit ongeveer 4 Operators, samen ben je verantwoordelijk voor de output van het machinepark.

De functie

Dit ga je doen

In je werkzaamheden ben je bezig met het ombouwen en stellen van de Arburg spuitgietmachines. Dit doe je ongeveer 3-5x per week omdat de machines vrij grote series draaien. Een ombouw aan deze machines duurt ongeveer 1 uur. De series aan de lasafdeling zijn beduidend kleiner, hierdoor wordt er vaker omgebouwd en doe je dit zo'n 4x per dienst. Deze ombouw duurt ongeveer 30 minuten. De grootste uitdaging zit hem in de rollform machine. Dit is een grote machine welke zeker 2 tot 4 uur van je tijd in beslag zal nemen. De onderdelen aan deze machine zijn ook redelijk zwaar (15kg-20kg). Gelukkig hoeft deze machine maar zelden omgebouwd te worden.


Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als Allround Operator binnen deze organisatie krijg jij het volgende:

 • Salaris; een startsalaris tussen de € 2.700 en € 3.400 bruto per maand, exclusief ploegentoeslag

 • Ploegen; een gunstig 3-ploegenrooster wat slechts 4 nachtdiensten kent en waarbij je 20% ploegentoeslag ontvangt

 • Reiskosten; 0,21ct per gereden KM

 • Bonus; als er winst gemaakt wordt krijg je een bonus

 • Vrije dagen; 25 vrije dagen met daarbovenop 13 ADV dagen

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Als Allround Operator binnen deze organisatie breng je mee:

 • Ervaring; je hebt enkele jaren ervaring in een technische functie

 • Kennis; je hebt een technische vooropleiding afgerond

 • Ondernemerschap; een goede werksfeer, mooie machines en een perfect eindproduct geven jou dagelijkse motivatie

 • Ambitieus; je wilt je graag de beste zijn in de diverse technieken die wij gebruiken (spuitgieten, lassen, robotica en rollformen)

Interesse?

Kom in contact!

Ben jij enthousiast over de functie van Allround Operator? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bas Bazuin.

Mobiel: 06 - 58 70 70 69
E-mail: bas@profield.nl

Functies bij Profield: Productieleider, Teamleider, Ploegleider, Voorman, Machine Operator, Procesoperator, Lijn Operator, Mechanisch Operator, Allround Operator, Technisch Operator, Allround Proces Operator, Junior Operator, CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact