In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Wordt onderdeel van een compacte ploeg met gelijkwaardigheid
 • Uitvoeren van preventief onderhoud kan vast onderdeel van je werk worden

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring spreken we hier over een koninklijke producent van diervoeding. In de dynamische wereld van deze industrie zijn zij continu op zoek naar innovatie in product en in manieren van produceren. Zo hebben zij een aantal jaar geleden op deze locatie een volledige biologische productielijn opgezet én zijn zij nu bezig om een lijn op te zetten waar klantspecifieke eiwitten kunnen worden toegevoegd aan het voer. Dit is in de industrie uniek en zo willen zij zich onderscheiden. Door groei in vraag naar deze producten zijn zij nu op zoek naar Operators.

De functie

Dit ga je doen

Als Allround Operator ben jij, samen met je collega's uit de ploeg, verantwoordelijk voor het compleet reilen en zeilen van de locatie. Op basis van de planning starten jullie de machines op en maken jullie de juiste recepturen voor de klanten. De werkstations die daarin bezet moeten worden zijn:

 • Inname grondstoffen; Op deze positie zorg jij dat de chauffeurs die grondstoffen komen leveren, op de juiste manier worden gelost en de producten in de juiste silo's worden opgeslagen. Daarnaast neem jij kwaliteitsmonsters voordat er gelost wordt.
 • Afgifte grondstoffen; Op deze positie zorg jij dat de geproduceerde recepturen met de juiste chauffeurs meegaan naar de klant.
 • Bedieningskamer; Op deze positie kan jij de gehele productie (3 productielijnen) overzien en besturen. Alles is digitaal te besturen en aan te passen, bij voorkomende storingen ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen hiervan in de fabriek. Denk daarbij aan een klep die vastzit of bijvoorbeeld een vervuilde sensor. Groot onderhoud wordt uitbesteed.
 • Veldwerk; Op deze positie ben jij continu bezig in het veld om handmatig grondstoffen bij te storten en tijdens productie kwaliteitsmonsters te nemen. Bij het signaleren van eventuele afwijkingen stuur jij het proces bij.

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Allround Operator bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een instroom-salaris tussen de € 2.400,00 en € 2.800,00 bruto per maand, exclusief ploegentoeslag
 • Een ploegentoeslag van 13% wat neerkomt op een bruto toeslag tussen de € 300,00 en € 350,00 per maand
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per gereden km
 • Een eindejaarsbonus, afhankelijk van het behaalde resultaat
 • Een passend opleidingstraject

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Allround Operator verwachten wij van jou dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt opgedaan bij één werkgever. Daarnaast verwachten wij van jou, dat je:

 • Pro-actief bent ingesteld. Jij signaleert zelf waar werk ligt en wacht niet totdat je opdrachten krijgt van je collega's
 • Een gezonde ambitie bezit. Jij wil graag groeien in je werk, niet qua functie maar wel qua kennis en ervaring om zo breder inzetbaar te zijn
 • Flexibel bent ingesteld. Het kan zijn dat er soms langer doorgewerkt moet worden, dit gaat altijd in overleg. Daarin verwachten wij de juiste inzet van jou
 • Een teamplayer bent. Je werkt in een kleine ploeg van 4 tot 5 personen, dan moet je blind op elkaar kunnen vertrouwen

Interesse?

Kom in contact!

Ben je er al helemaal uit? Klik dan hieronder op ' Solliciteer nu'. Heb je eerst nog vragen over deze vacature? Bel,mail of Whatsapp met Bas Bazuin. Hij helpt je graag verder. 

Mobiel: 06-58707069
E-mail: Bas@profield.nl

Functies bij Profield: Machine Operator | Proces Operator | Lijn Operator | Mechanisch Operator | Allround Operator | Technisch Operator | Allround Proces Operator | Junior Operator | CNC Operator

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Bas Bazuin,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact