In het kort

Drie redenen waarom deze vacature uniek is!

 • Letterlijk een prachtig bedrijf, wát een uitstraling heeft dit pand!
 • Ga aan de slag met uitsluitend nieuwe machines
 • Barst jij van de ambitie? Hier is de ruimte om de komende jaren door te groeien!

De organisatie

Hier ga je aan de slag

Bij aankomst op de parkeerplaats maakt dit imposante pand al meteen indruk op je, maar de echte impact wacht nog binnen! Zodra je de eerste stap over de drempel zet, ben je meteen verkocht. Hier wil je absoluut deel van uitmaken! Dit monumentale gebouw straalt een sfeer van openheid, samenhorigheid en transparantie uit. Het is werkelijk indrukwekkend.

In 1938 werd deze organisatie opgericht, met als oorspronkelijk doel het bouwen en verkopen van landbouwproducten. Maar in de late jaren 80 begon de organisatie deze producten verder te ontwikkelen, wat uiteindelijk leidde tot de productie van de allereerste zelfrijdende landbouwmachine in hun fabriek. In de afgelopen 35 jaar is er enorm veel geautomatiseerd en dit jaar hebben ze als doel om ongeveer 260 landbouwmachines te bouwen. Met hun internationale groei voor de komende jaren, verwachten ze nog verdere expansie. Daarom zijn ze op zoek naar Allround Monteurs die samen met hen willen groeien!

Deze kans is buitengewoon serieus. Je kunt deel uitmaken van een organisatie die voortdurend voorop loopt in hun branche en waar de mogelijkheden om te groeien voor het oprapen liggen. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

De functie

Dit ga je doen

Word een onmisbare schakel als Allround Monteur op de afdeling Eindcontrole! Jouw taak? De laatste check voordat de machines de deur uitgaan. De eindcontrole bestaat uit een 4-stappenplan:

Stap 1: Een testrit die je naar buiten leidt, naar een open weiland. Hier kun je de machine aan de tand voelen en grondig testen. Na de testrit keer je terug naar de werkplaats, waar je een gedetailleerde inspectie uitvoert. Elk kleinigheidje dat je opmerkt, wordt zorgvuldig geregistreerd in ons rapport.

Stap 2: De spuitbomen worden gevuld en jij voert een spuittest uit. De bomen worden uitgeklapt en geactiveerd, terwijl jij met een scherp oog controleert of alles naar behoren werkt. Eventuele afwijkingen die je opmerkt, vinden een plekje in het rapport.

Stap 3: Tijd voor een dynamische test! We stellen onze machine maximaal op de proef. Geen uitdaging is te groot voor ons. Jij staat aan het roer, zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en de machine de belasting aankan.

Stap 4: De laatste ronde! Mocht er tijdens de tests iets aan het licht komen, dan is het aan jou om defecten en afwijkingen aan te pakken. Geen paniek, jouw expertise reikt ver. Mechanisch, elektrotechnisch, pneumatisch of hydraulisch - jij bent de onverschrokken held die alles fixt.

Word de onmisbare schakel in het team, waar jouw grondige controles en vakkundige reparaties de machines naar een hoger niveau tillen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Het aanbod

Dit krijg je ervoor terug

Als je aan de slag gaat als Allround Monteur bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800,00 en € 3.700,00
 • 13 ATV dagen op jaarbasis waardoor je in totaal uitkomt op 38 vrije dagen per jaar!
 • Stap binnen in een stimulerende en sterk groeiende werkomgeving. We zijn trots op onze internationale aanwezigheid en bieden jou de kans om in deze dynamiek te floreren.
 • Ontdek grenzeloze mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We investeren graag in onze medewerkers en bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Binnen onze organisatie zijn er volop kansen om door te groeien en je ambities waar te maken.
 • En het beste van alles: na een succesvolle detacheringsperiode bij Profield, krijg je een vaste aanstelling in dienst. We willen dat je je thuis voelt en een lange, succesvolle carrière bij ons kunt opbouwen.

Wat wij van jou verwachten

Herken jij jezelf?

Om kans te maken op deze uitdagende functie als Allround Monteur, zijn er enkele vereisten waar we naar op zoek zijn:

 • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met een MBO-diploma op minimaal niveau 3 in een technische richting.
 • Ervaring en/of kennis van landbouwmachines is een pré.
 • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden en de mogelijkheid om effectief te overleggen en af te stemmen met verschillende afdelingen en collega's over de uit te voeren werkzaamheden.
 • Je bent gewend om te werken volgens strikte deadlines en kunt goed presteren binnen tijdsgebonden fases.
 • Sterk analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een teamspeler die ook zelfstandig uitstekend kan functioneren.

Dit zijn de gewenste kwalificaties voor de functie van Allround Monteur

Interesse?

Kom in contact!

Denk jij dat de functie van Allround Monteur echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Jorn Kappert.

Mobiel: 06-57391703
E-mail: jorn@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer

Solliciteer nu

Sollicitatie procedure

Stap voor stap richting een nieuwe baan

Icon

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Icon

We gaan kennismaken

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie & wensen. Natuurlijk bespreken we ook alle ins & outs van de vacature.

Icon

Gesprekken plannen

Als jij een positief gevoel hebt gaan wij aan de slag om je op gesprek te krijgen bij onze partner. Daarnaast kunnen we ook onderzoeken of er meer opties in ons netwerk voor je zijn.

Icon

Arbeidsvoorwaarden matchen

Is er een klik? Dan verzorgen wij de eventuele onderhandelingen en stellen een passend aanbod op.

Icon

Het is een match!

Onze backoffice regelt het papierwerk, zodat je kunt starten. Tijdens je Profield-periode sta je in nauw contact met je Field Manager. Zo weten we zeker dat het een match blijft!

SOLLICITEER NU

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Terug naar vacature details

Pro's over Profield

Een bedrijf wat luistert naar wat de kandidaat wilt en zoekt

“Positieve sfeer, prettige samenwerking, en een luisterend oor naar de kandidaat. Uiteindelijk een bedrijf gevonden wat een goed gevoel geeft en waar ik me welkom voel.”

Kevin uit Schoonhoven beoordeeld Profield met een 8

Heb je een vraag?

Kijk tussen onze Veelgestelde Vragen of stel ze direct aan Jorn Kappert,
de verantwoordelijke adviseur voor deze vacature.

Waarom solliciteren via Profield?

Een nieuwe baan is een spannende bezigheid. Dan is het fijn als een ervaren partij je daarbij helpt, onzekerheden wegneemt en vragen beantwoordt. Bij Profield ben je wat dat betreft aan het juiste adres. We hebben een groot netwerk van topwerkgevers en voor ieder vakgebied een specialist.

Samen met jouw adviseur onderzoek je in welke cultuur jij je goed voelt. Natuurlijk kijken we ook naar je ambitie en praktische zaken als reisafstand en salaris. Bovendien kennen onze specialisten jouw werkzaamheden tot in detail en begrijpen precies wat je bedoelt.

Meer weten over Profield?

Min Min

Wat kost gebruikmaken van Profield?

Onze dienstverlening kost jou als professional niets. Sterker nog, doordat onze adviseur jouw arbeidsvoorwaardelijke onderhandeling uit handen neemt, heb je grote kans dat je arbeidsvoorwaarden erop vooruitgaan.

Uiteraard moeten ook wij geld verdienen. Daarom betalen onze technische partners ons voor het op volle sterkte brengen van technische teams.

Min Min

Heb ik via Profield dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever?

Ja. Doordat Profield is aangesloten bij de ABU zijn we verplicht om minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als de opdrachtgever aan te bieden. En dat doen we dus ook!

Min Min
Profield

Jij verdient maatwerk

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Wij zoeken net zo lang totdat wij de perfecte vacature voor jou hebben gevonden.

Kom in contact